Закарпатський журналіст на заробітках в Італії виготовляв домовини за 60 євро в день (ВІДЕО)

10
20

Сьогодні в ефірі програми Абзац на Новому каналі вийшла друга серія історії Віталія Глаголи, який вирушив на заробітки в Італію.

У ній наш земляк знайшов першу роботу – за 500 км від Риму.

Дивимося, як це було. Також радимо вам перегляну 2 попередні матеріали про те, як Віталій планував свою експериментальну поїздку на заробітки до Італії:

Коментарі

M
milosh

Самі італьянці в 2 половині 20 ст їздили на заробітки в Німеччину, Добре они то памнятавуть. Ниє туй нич особенного. Не треба ся того ганьбити..

1
14:53

Крах тай ганьба привилика скоро твойим газдам кацапським . Кіть ти ся трясеш за купійки , ни суди по собі усіх .

Р
Руснак

До 13:01.Ты неборе у прострації блодеш. Кіть ти платять бабло за тот примітівізм, то хуть мош обьяснити продажностю. Но кіть се ты так домаш, то крах, то тупік твуй.

1
10:42

толково пишеш , кіть ти покусаний , та ни труби так ,ганьбивбисся .

Д0
До 00:25

Руснаку ни риви за кацапами московськими , они того ни достойні . Хотя який ти руснак , може ти лунатик .

Д0
Д0 09:51

Такі як ти , стиржінь любої диржави . Люди твої закалки уйдуть із любої проблеми . Што ся касать заробітчанства , оно було , є , і буде . Діди наші ишли у Амирику , Билгію , Німещину робити . І утот час ни було ниякої тилифонії , ни кажучи про скайп і так дале .

*
*****

Микола,ти такий молодий,а вже слабак.Ніде в світі нікому нічого не дається легко.Працюй над собою і всього досягнеш.

М
Микола

До Степана Крука....Незнаю як було але мені здаєтся тоді була якась надія на світле майбутне

ДН
до нижньої марги

укусися хоть за хер,марго майданута

СК
Степан Крук -Миколі

Рузумію ваш відчай! Але у Вас є те, чого вже нема у мене -молодість! В 27 життя тільки починається. Були часи й складніші в добу "перестройки". Тоді я працював на посаді в бюджетній установі. Зарплата -екювалент 12 доларів, але її не видавали. Вдома двоє дітей, йдеш з роботи додому, а перед тим, як заходити в хату сидиш годину на лавиці перед підїздом - подивитися рідним у вічі не можеш! Все це було. Сподіватися треба на себе, на батьків, рідних. І на Бога! Більше ніхто не допоможе: ні політики, ні влада. Потрібно закусити зуби і йти вперед. Відчай - поганий помічник.

"всє профєсії нужни..."

Задайте собі запитання: а в Україні немає такої професії ? Є, і чим далі - тим востребованіша : люди мруть, як мухи. Правда наш "гробових дєл мастєр Бізінчук" отримує далеко не 60 ойро за день. І привезе їх витрачати додому.

СК
Степан Крук -руснаку

Поставимо державу на ноги, коли для цього буде політична воля наших фивників. Всі ми хочемо працюватим на благо України, але ми з тобою, дорогий, не можемо організувати промисловість, не можемо будувати заводи і фабрики. Ми не просимо подачок у держави, ми хочемо одного -роботи. А робочих місць не вистачає. Тих сотні тисяч українців, котрі стоять на базарах працевлаштованими можна назвати тільки частково. Що робити? Одні хочуть Сталіна, інші сподіваються на інвестиції Заходу, треті просто розкрадають те, що ще залишилося. Четверті сподіваються тільки на себе. В когось єв еликі проблеми: кредити, не може сплатити за навчання дитини, котра вчиться у виші. Хтось хоче хоч перед пенсією пересилитися з гуртожитку в одно-двох кімнатну квартиру, щоб на своїй власній кухні попити чаю. Ці люди не мають змоги чекати, коли економіка в державі наладиться, їх "пече" і вони йдуть вирішувати свої проблеми за кордон. Від великого щастя туди ніхто не їде. Чи маємо ми право звинувачувати їх в цьому?

М
Микола

А що не прадвивого у моїх словах?Як думаеш скільки ще Україна як держава протягне?Туй вже немає смислу працювати тай жити,скріз читаю одне і теж що держава у повній ду...пі,у повній абсолютно.Україна єдина держава у світі де за 25 років з 20 економіки світу скотилася на 150.за 25 років з 52 мілйнонів населення зістало 35.до 2050 біде тільки 10 мілйонів,рсіт ввп 1% то до рівня теперішної Угорщіни дотягнемо до 2070 року!!!!Туй просто капец,чим найскоріше розвалить тим краще для всіх нас,держборг скоро 100 міялрдів баксів,з України зробити норм державу вже не реально,поїзд вже пішов мені 27 років і я не похерів Україну,похеріли ви

Р
Руснак

Штефане, сам собі суперечиш, не любиш люди што соплі жувуть і розказуєш про тых же люди, што мріють, а фактично нич ни роблять діла того.Вни там мріють, а ко той в сюй долбануй державі, тоті мрії воплотить? Бляха, тать вертайтеся з тых чортовых зароботку, та може всі рокашом поставиме бандіту де їм місто.Не вшытко жыття лем у тых грошах. Там ся унижаєте до блювоты, што мерзко позирати, а той державі п...ец.На майдан годнисьте ся были збігтися, де вам розум удняло і ваші заграничні амеро-европийські СМІ мозги вам промыли.Біжіть думу, бо нігде скоро ся боде вертати!

СК
Степан Крук - до нижньо ї марги.

Нижня марго! Чому ти вважаєш що всі окрім тебе похерили Україну? А ти де був, на Марсі?

М
Микола

До Степана Крука.....Мені подобаються люди, котрі не мочать соплі в платок, не плачуться, що в них не вистачає грошей, не клянуть уряд, президента і всіх навколо. А вирішують свої матеріальні проблеми самостійно...........І скоро Люди дозріють що на...рен їм така Україна.

ДН
до нижньої марги

вот сиди й клепли гроби..й схрони рий...за вами вже йдуть,уроди майдануті..всю країну превратили в одно кладовище,усяде хрести,вінки й поминки,закляніться тварі

СК
Степан Крук - Руснаку

Мені подобаються люди, котрі не мочать соплі в платок, не плачуться, що в них не вистачає грошей, не клянуть уряд, президента і всіх навколо. А вирішують свої матеріальні проблеми самостійно. Хотілося б, щоб достойна робота була в Україні, але такої нема, інколи нема ніякої. Нажаль! Заробітчани найбільше мріють про ті часи, коли зможуть повернутися і працювати в Україні. Але це не від них залежить і не від нас з Вами.

Р
Руснак

Штефане, гордитися тым, што наш наруд приниженый хуже африканських дикарю?! Вы поцріоты вже докус з розуму зыйшли!

СК
Степан Крук

Фірма віників не вяже, фірма склепує гроби! Щорічно заробітчани привозять в Україну від чотирьох до семи міліардів доларів. Це прямі інвестиції заробітчан в українську економіку, ці гроші працюють на Україну.

Читайте також