Закарпатський журналіст заради експерименту поїхав у Італію на заробітки, де майстрував труни (ВІДЕО)

11
18

Програма Абзац, яка виходить на Новому каналі, найближчого понеділка презентує новий спецпроект «Заробітчани».

Це буде кілька історій кількох журналістів про те, як вони заробляли гроші за кордоном. При чому не малі гроші. Автори програми акцентують на тому, що її тема стосується: як розбагатіти закордоном, на заробітках.

Одним із героїв спецпроекту став власкор Нового каналу на Закарпатті Віталій Глагола. Він, як і чимало його земляків, поїхав на заробітки до Італії. Звісно ж. Згідно анонсом там він майстрував труни для небіжчиків, і отримував за це нічогеньку платню.

Ми сконтактували з Віталієм, аби дізнатися трошки більше деталей.

– Наш спецпроект "Заробітчани" показує, де і скільки можна заробити закордоном простому українцю. Мені дісталась Італія і їхав я туди без щодних попередніх домовленостей про роботу. Добирався бюджетно: і бла-бла-каром, і лоукостами. Шукав усе на місці. Майже без грошей в кишені я проїхав з Риму до Болоньї та Мілану у пошуках роботи. Ким тільки не довелось попрацювати - був бейбісітером, ба навіть домовини для кремації робив. Словом, випробував на собі не одну професію і дійсно отримував гроші за свою працю. Аби зекономити на продуктах, купував їх не у надто чистеньки колег-заробітчанів із Бангладешу. Ну, все більше не можу, усі подробиці в ефірі Абзацу на Новому каналі", – поясинв Віталій.

Дивимося анонс спецпроекту, і звісно ж вмикаємо Абзац на Новому каналі в понеділок, о 18:00.


Коментарі

Д
Док

Флекстронікс або Флекс-це херня повна! Мало того що виробництво дуже шкідливе(подивіться статистику проф.захворювань та смертності в ЦРЛ),то ще й кожний місяць вам прийдеться виживати свої кровні 5000 так як у них в бугалтерії стабільно збій в системі(дурять страшно)...працюєте фактично без вихідних ,один день між змінами який ви проспите... Все ще хочете на Флекс??? Є інші достойні заводи,а не цей розвод-завод!!!

Д
Думаю

Василю вам то точно нічого не заплатять ви з своїми двома вищими,як я з своїм вищим технічним ніодному агенту нафік непотрібні .Там хватають тих за жабри хто при владі,пропонують як у мишоловці дітей повчити нерухомість подарять бабки на офшор кинуть ітд ітп......А потім і бесплатно на федеральну систему попрацюєш,А про обіцяні зарплати не тіштеся я був у цій шкурі спочатку обіцяють гори а як запустять кукіш вам перевищення бюджету по інвестиціям треба зрізати зарплатний фонд............

Р
Руснак

До Мкчв,Вы дуже правильно пудмітили ош кумусь выгодно рекламовати нашоє поневіряння за границюв. Так само іде реклама заграничної освіты, медецины...Выгодно конешно заокеанським кураторам,які роблять із 40 млн. народа-рабу,обслугу, а тых, што нездатні по тым чи иншаким причинам, горбатитися на вершителю судеб,най здыхавуть. Проблема в тому, што наш наруд місто того ош бы отстоювати права і взяти злодію за ошпарки, тихинько торбы на горбы і за бугор.

Д1
до 17:27

Японська корпорація в Закарпатті на свій завод бере на роботу 1000 закарпатців . Зарплата буде від 6000 до 16000 гривень на місяць . Це мізер для закарпаття як для краю із великою надлишковою робочою силою , але гарна новина у різкому піднятті оплачуваної роботи .

В
Василь

"До 01.21." Ви мене зацікавили не менше,ніж "Працедавець",тому, -поскольку сам "Працедавець" поки ще відмовчується, - маю не менш конкретні(Ви розумієте значення цього слова?) питання до Вас: почім американці купують таких як я,наприклад? Чув,тупий рагуль-бандит в одязі аж цільного генерала Гелетей отримав від 30.000.000 $. Готовий взяти стільки ж або більше. Склонен продатися американцям,-та хоч Гітлеру! - куди приїжджати за належними менi грошима? Якщо виїжджати нікуди не потрібно,будьте ласкаві,пояснить механізм виплат і - головне! - за що виплачують ТАКІ гроші?! .. Заздалегідь вдячний.

Д0
до 01 21

Америкоси нікому кроми себе не бажають добра,тому що це фізичний принцип якщо хтось зверху то має бути кось і здолів і чим їх більше тим краще.Але і мацкаль хотівби всіх подмяти под себе,але силов ,а як кажуть насильно мил не будеш.Почекали би после революції пару місяців і булоб тоже саме, що при ющу лиш набагато швидше.У нас жоден керівник не патріот,він кричить одне а робить друге ......А що отримав середньо статистичний українець з революцій а нічого крім обжебріння. Оборрали народ при розпаді союзу,що аж америкоси позавідовали такій афері ,а потім пішло поїхоло що привикнуть до стабільності,хоп раз ,хоп другий ітд,.ітп.........Різниця в тому що америкоси купують а мацкаль заберать силов,і хто лояльніший??????????

М
Мкчв

Цікаво, а кому є в інтересах пропагандувати роботи за кордоном, аби й ті шо ще тут чудом існують теж звалили? В області з робочою силою повна жопа, а ви ще допоможіть аби всі злиняли. Чому не зроблять якісь патріотичні реплртажі аби людей зацікавити працювати тут?

СК
Степан Крук

Хай щастить Вам, земляки!!!

В
Василь

Працедавцю. Зацікавив.Можу і на сінгапурців попрацювати - не питання! Потрібна конкретика (Ви розумієте значення цього слова?): на яку посаду сінгапурці готові мене прийняти? Який рівень з / п? Ступінь шкідливості виробництва? Які компенсації за шкідливість,в чому виражаються? Кар'єрне зростання?(У мене два висшіх.Уточняю: не Рагуль-"вузи,а вищі освіти.Тому і вимоги до можливих вакансій - згідно з Конституцією України) Хто керує підприємством "на місці",теж рагульё? Загалом цікаві всі опції, включаючи і приховані. До речі: сінгапурське підприємство,яке експлуатує дешеву працю беззахистних закарпатців,в Мукачево присутне ... а хто і яку відповідальність поніс за розграбування мукачівських виробництв? ..Якщо відповіді мене не задовольнять або відповідей не буде взагалі або частину питань знову "ніхто не помітить",то нехай рагулі,що розграбували індустрію Мукачево,і йдуть працювати на "Флекстронікс" ... після суду за скоєні ними злочини,включаючи і Геноцид городян.

Д"
Для "Думаю"

Ти ще уповічь, ож америкси нам бажають добра из своїми "революціями гідності".

Д
Думаю

Проблема не втому що пішли мацкалі,бо мацкаль каждоє літо чухать на море бо у нього такоє ЕГО...А кілько наш рядовий закарпатець ходить на море ,два три раз в життю,треба хлювча доладити ,хижу перекрити діти увчити,а мацкаль на се ся наср..в.А в тому наша держава на нас поклала тому що керували завжди із москви і клали кого їм вигодно,но а с сим тоже всьо ся складовало ,айбо пак ся одбив од рук.А типир причина чому пюлло жиє мацкаль рядовий і україниць іщи хуже......Та тому що власть краде і всі про це знавуть ,і запад,і америкоси,і самі люди ,а зробити нич не можуть,авать не хочуть.У росії путін і всі довкола нього,а в нас тоже всі знавуть,чому прошлий рік банки в Україні лопали як бульки ,а президенський збільшив капіталізацію на 48% та сесе.....................но най ни кажу.................Чому так ісламізм росте бо люди хотять правди і суду зараз а то і вчора...А ви дайте народам жити заробити і без указки од богатого дяді прожиєте............Не крадіть від людей і все..

П
Працедавець

Василю та іншим: в Мукачеві досить непогано платять на "Флекстроніксі", приміром. Не 30.000, звісно, але ж ти вдома.

1
111

Журналісти-грантоїди "забули", що Україна колись була космічною і ядерною державою...

С
Спеціаліст

Всі шурналісти - це клоуни, які працюють на власників-олігархів, видумовують сюжети-історії щоб було чим заповнювати діру в ефірі! А всі хавають це з зомбоящика і пишуть коменти, обсуждають. Чимось же треба забивати мізки елехторату!

М
Мiшко

Ваську правду матку рубаш!!!!! Ися власть усё изробила для народа, обы народ лем уживав як лем мож, ходив по Гейропi глядавучи якусь роботу, пуцофрау,на стройках,вать як сись у похоронну службу. А што не кажи а при совкови было лiпше усё робило и робота была ДАМА! А мы и дале гойкайме Сала Украiнi!!!!

В
Віка

Прикольно, має бути цікаво. В мене мама так вже 14 років там робить

A
Alexander

Налоги от заработка ваш заробітчанин заплатил?

?
????????????

Крута робота у Віталіка)))))))

Читайте також