Закарпаття на останньому місці з вакцинації проти COVID в Україні

9
12

Про це йшлося на брифінгу міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшкя щодо ситуації з поширенням COVID-19 на території України.

Разом із Закарпаттям найгірше вакцинуються в Чернівецькій, Івано-Франківській, Волинській та Рівненській областях. Найкращі показники на 100 тисяч населення цього тижня у Луганській області.

Після 4 тижнів стрімкого зростання кількості нових випадків COVID-19 в Україні спостерігаються перші ознаки стабілізації. За минулий тиждень зареєстровано 235 256 випадків коронавірусної хвороби, що на 7600 випадків менше у порівнянні з попереднім тижнем.

Водночас за тиждень найбільше зросла кількість нових випадків на території Києва.

24 із 25 регіонів України вже вакцинували принаймні 1 дозою понад 40% дорослого населення, 10 регіонів України — понад 50%.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДП
До псевдо "русина" 20:13 і ваксера 19:23

Сайтове дурбецало псевдо "русини" , йди за перевал , звідки твої пращури-приблуди приоізли в наш благословенний КРАЙ . Ти не наш ! Слова тут не матимеш НІКОЛИ і НІДЕ ! Щодо допису аід фейком "ваксер" , то по твоєму слабоумію видно , що ти те саме ...сайтове дурбецало . А в тих ,перерахованих нижче , країнах якраз найбільше смертей : США - перше місце по летальним випадкам ....ПІСЛЯ ВАКЦИНАЦІЇ (!!!)

В
Вапно

Процесс от вакцин начался инсульты

Р
РУСИНИ

Медицина і вірусологія для нас фейкорусинів - темний ліс . Ще й на інших своє мракобісся розповсюджуємо .

В
Вік

На 100000% согласна з Ваксером

В
ваксер

усі розвинені країни (Штати, Англія, Німеччина і навіть Угорщина) вакцинуються, а самі розумні - то русини. Нашто їм то-то... в керті мош робити і без вакцинації...

O
oleg

Естественный отбор

НЛ
Найрозумніші люди

Живуть на Закарпатті!

Ф
Факт

Час наглядно і чітко показав про недоцільне вприскування екпериментальних і незрозумілих рідин в організми населення було неефективним заходом . Їх неефективність вже видно повсюдно. Скоро закінчиться ця істерія з одним із підвидів сезонних грипів , маски підуть в небуття. А вакциновані ІДІОТИ тихо мовчатимуть і доживатимуть свої дні у психічних розладах , депресіях , самогубствах і смертях в лікарнях......

Т
Таня

Закарпаття найкраще. Самі коліться

М
Мукачівка

А ті що вакцинувались вакциною Джонсон на угорському кордоні , в статистиці немає, бо Україна не вносить її в Дію. Це тисячф людей. Цілий світ визнає цей міжнародний сертифікат, Україна не може навести лад.

І
іван

Зато на першому про продаж водійських прав, дерибан землі, та верховенство грошей

М
Мукачівець

До одного місмця ваша вакцинація ! Де людей не так просто одурманити ,там і показники відповідні . Народ не вірить і не довіряє вашій владі !

Читайте також