Закарпаття навколішки прощалося з полеглим Героєм Володимиром Вудмаскою

32
1

38-річного воїна, який віддав життя за волю та незалежність України, провели в останню дорогу 20 липня в селі Великі Лази на Ужгородщині.

З початком повномасштабної війни в Україні Володимир Вудмаска повернувся до прикордонного відомства добровольцем. Професійний та досвідчений лікар-реабілітолог у складі прикордонного підрозділу вирушив на північ, а згодом на схід України, аби рятувати життя побратимів на передовій. Уся його служба, цілодобова та невтомна праця були справжнім подвигом. Загинув захисник 17 липня 2023 року виконуючи бойове завдання, під час ворожого обстрілу.


Віддати шану Герою прийшли сотні односельців, рідні, друзі та побратими. Вся Ужгородщина навколішки прощалася із захисником, а останню дорогу Володимира встелили квітами.

Поховали воїна біля храму рідного села Великі Лази. Вдома на Володимира залишалася любляча дружина та двоє синів, які ніколи не обійміть свого батька.





За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, бездоганне служіння Українському народові, вірність Військовій присязі Указом Президента України старшого солдата Володимира Вудмаску нагороджено медаллю “За врятоване життя”.

Редакція Mukachevo.net висловлює щирі співчуття рідним та близьким полеглого захисника.

Вічна пам'ять та шана Герою, який віддав життя за кожного з нас!



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Є
Євгеній

Вічна пам'ять односельцю та Герою України який став на захист та збереження територіальної цілісності,суверенітету і незалежності України та протидії агресії,злочинності та тероризму на території України! Нехай Володимире рідна Великолазька земля на пагорбах нашого Карпатського Краю буде тобі пухом! Вічна тобі пам'ять і Герої не вмирають! Слава Україні!

Читайте також