Закарпаття останнє у рейтингу привабливих для бізнесу областей (ІНФОГРАФІКА)

5
10

Беззаперечний лідер рейтингу - Дніпропетровська область.

Всеукраїнський рейтинг відкритості, прозорості та привабливості для бізнесу складений мережею "Громадський Контроль" спільно з USAID.

Лідери рейтингу - Дніпропетроська, Вінницька, Чернігівська, Донецька та Сумська області. 

Крім Закарпаття, "задніх пасуть" Івано-Франківська, Черкаська, Чернівецька та Полтавська області. 

- На основі відкритих даних ProZorro ми склали рейтинг найбільш привабливих та відкритих для малого і середнього бізнесу областей України, - наголошують активісти мережі "Громадський Контроль". 

Тим часом, туризм на Закарпатті остаточно йде у тінь - підприємці масово закриваються

Коментарі

В
Василь

Дивно...а чого воно так? - куди поділася індустрія Закарпатських міст: високо технологічні підприємства з астрономічною додатковою вартістю випущених готових виробів? А де унікальні фахівці,управлінці,ИТР? Ба! -згадав!- все розграбовано окупувавшими наші міста членами ОПГ"Селюки у владі",ними ж вбиті десятки тисяч кваліфікованих фахівців,відразу позбувшихся (разом з розграбуванням гуканами-окупантами підприємств) джерела існування. Аграрний сектор також в мотлох знищений тупим рагульём,що використовують окуповані посади з метою особистого,злочинного збагачення. Станом на даний момент в Закарпатті промисловість - розкрадена рагульём,с/х - розкрадено рагульём,фахівці спилися в численних наливайках,які понаоткривалі родичі селюків-окупантів;залишилися тільки гастарбайтери,холуї в т.н.сфере обслуговування і самі рагулі-терористи і просто злодії у владі. Який інвестор ризикне прийти на Закарпаття при таких розкладах? [питання риторичне...]

В
Віктор

Для всіх зацікавлених! Потрібно з цього з робити правильні висновки.. попрацювати продуктивно і через рік показники малиб пократись. А ще можливо що останне місце із за обмеження на вирубку лісів !! Головне щоб людям тут комфортно жилося

Х
Холмс

Це і є одним з показників ефективності місцевої влади. Географічне розташування, багатонаціональність місцевого населення, транспортні коридори - все дано Богом щоб бути першими.....

ТП
Тупому Петі Пятаку

29.06.1945 - СССР и Чехословакия подписали договор о присоединении Закарпатской Украины к УССР.

ПП
Петя Пятак

До Трагедії. Трагедія у тому, що такі як ти, перекручують історію та брешуть. Трагедія у твоїх брехливих генах. Бо Чехословатчину розхерячили не совєти, а фашиська Германія.Чи ти думаш, ош усі тупаки невчені, та лем тролів слухавуть, типу тебе? Збийся.

П
правда

всьо зараз покривають Хустсь як колись - Мукачівські, і виділення і узаконення ЗЕМЛІ (без чого не може бути інвестицій) і ввод в експлуатацію з чотири бакси квадратний метр приміщення і т.д., то про який інвестклімат мож говорити взагалі? Самообман.

Т1
Трагедія 1945

Трагічна розвилка в історії русинського народу - 1945 рік, коли Підкарпатська Русь як де-юре федеративна одиниця в складі Чехословаччини була де-факто окупована срср і насильно включена до складу урср. За період 1920-1939 Чехословаччина спромоглася допомогти нашому краю вийти на більш менш нормальний рівень розвитку, а за роки укропії йде вже 26-й рік депопуляції і розвалу.

А
Айно,

ай найдорожчий хліб.

М
Малош

Друга - Вінниця, родіна президента і прем"єра - соупадениє? Нєа..

?
?

а мацкаль, тот що з чернівців, знає про сесе?

Читайте також