Закарпаття останнє в рейтингу за результатами НМТ 2023 року

102
7

Інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua» склав рейтинг областей України за результатами національного мультипредметного тесту 2023 року.

Як йдеться в рейтингу порталу «Освіта.ua», Закарпаття за результатами НМТ в 2023 році посіло останню 24 сходинку. Середній бал національного мультипредметного тесту серед закарпатських випускників всього 136.32. відсоток тих хто не склав тест сягає 4%.

Рейтинг областей України формували на підставі середнього значення балів національного мультипредметного тесту, отриманих випускниками шкіл кожної області у 2023 році. Середнє значення балів національного мультипредметного тесту, отриманих учасниками тестування, розраховане як середнє арефметичне результатів усіх тестів з урахуванням нескладених тестів.

Дивіться також: Рейтинг шкіл Закарпаття за результатами НМТ 2023 року.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ф
Фатюв

Зато у нас вино майліпшоє. І паленка не піла.

М
Микола

Найрозумніші переїхали у Львів і Луганськ? :D))

P
professor

ану прикиньте кілько то прОцентів 145-136? .... то майже нич! ну і що ви хочете од циган? они вам поламлють усю статистику..

Д
Ділаш

Пак йо

ВС
Владика ситхів

У 2021 уже боло послідньоє. Главноє ош чилядь у церкву мацкальську ходить і книжки не читає. Всьо нормально у європі щи много заводів, стройок. лим хочу обо там робили наші інженери й архітектори, а не рзноробочі

Д
джоджо

Може то помилка, шось мало віриться.

ВП
Василь П.

А пак ціґаретлики возиме і 3400 гриунів штрафи виписуйиме!

Читайте також