Закарпаття оточують американськими системами ПРО: після відкриття у Румунії, наступну запустять у Польщі

14
63

Північноатлантичний Альянс продовжує розширення на Схід через розміщення та експлуатацію сучасних систем ПРО на периферії.

12 травня високопосадовці НАТО та Пентагону запустили у Румунії перша наземну базу протиповітряної оборони США у Східній Європі

На бойове чергування у Румунії поставлені 24 протиракети SM-3, радар Aegis і апаратура стеження.

Наступним елементом ПРО США та НАТО в Східній Європі стане ракетна база у Польщі, заявив польський лідер Анджей Дуда під час церемонії початку будівництва бази в населеному пункті Редзіково Поморського воєводства на півночі Польщі.

Як пише Укрінформ, Польща є членом НАТО вже багато років, але лише зараз на її території з’явиться стаціонарна база, на яку в Польщі так довго чекали. 

"Це не будуть ракети, спрямовані проти будь-кого. Ні, вони налаштовані на безпеку. Це є їх основна ціль і основна ціль цієї інвестиції. Вони повинні захищати небо над Європою від будь-якої ракетної атаки, якщо б хтось хотів загрожувати таким чином",- каже Дуда.

Будівництвом ракетних баз на Сході незадоволені росіяни, які називають цей процес початком нового витка "гонки озброєнь". 

Mukachevo.net

Коментарі

ДЗ
до Зубра

Перефразируя немного проф.Преображенского-не смотрите на ночь украинское ТВ или уж смотрите и что-нибудь еще. С Восточного, вроде, взлетела (хоть и с задержкой-у штатов это тоже обычное дело). Да и Калибры с Каспия в Сирию улетели. А Калибров (ракетные технологии-не?)вообще-не было, не было... и вдруг появились. Не иначе, шпиены из украинского КБ сперли документацию-в России то откуда ей взяться. А украинских спецов ФСБ словило и тайком вывезло в Россию-нечего дурака валять-пусть работают в лагерной шарашке.

Д9
до 9.07 (для 8.40)

Следуя такой логике, правда была в Советском Союзе. Доллар же запрещен был. Нет? Вывод-возвращаемся в СССР?

ЕР
еще раз

прячьтесь от излучения...ибо Шипка просто роутер вайфай по сравнению с излучателями ПРО дальнего обнаружения...о топливе ракет забыл сказать...этот яд круче Чернобыльского...дождь ветер туризм кладбище!...РВСН ДМБ91.

ДИ
для Имре

Ну-ну... Я так понимаю, уважаемый, вы гениальный программист, которого в штатах давно ждут и готовы платить по миллиону баксов в год? На крайняк, непревзойденный сантехник, которому положат 100000 в год? Понимаю...-чужая жена - это не своя. За углом кисельные берега всегда слаще. Да еще если про это баба Фрося за углом сказала...

ВС
всім смолошам

семам зубрам й прочим дітвакам..йдіть у школу ся учити,бо тупі сь те як мацкальскі валянки,а діти ваші будуть вообше калошами..а не сидіть на сайтах де взрослі дяді ведуть бесіду

ДВ
до всіх поцРеОТІВ

мацкалі подписали з америкосами контракт,за яким піндосам мацкалями буде поставлено 24 ракетні двигуни..так шо утрітться й співайте дальше гімнА

З
Зубр

І неєдна руська ракета невзлітаєма бо обслужовали їх українці вся технічна документація лишилася В Україні а тепер то металолом іржавий

І
Імре

-США відкривають візи українцям на десять років там мож за місяць більше заробити як у нас за рік так що думайте про ліпшоє життя ане про ракети котрі негодни літати

Д0
для 08:40

Когда у твоей стране запретят долар , тогда и будет твоя правда .

Д0
для 03:39

Майдаунам бесполезно что-нибудь обьяснять, потому как глупые люди должны научиться на своих ошибках.

МЗ
модер злой...)

прежде чем запустить ракеты мы окажемся в микроволновой печке от сумашедшего количества сверхмощных радаров ПРО...рак уже обеспечен!

М
молодым

Поражаюсь, до какой степени удалось мозги переформатировать людям. Никому из сторонников майдана не приходит в голову простая мысль-чтобы в одном месте прибыло, в другом должно убыть. "Американцы живут лучше"-? А так ли это верно-на своей шкуре пробовали? И почему, если верно? И не надо рассказывать про "ленивых" русских. А то вопрос-украинцы тоже ленивые-25 лет строили, строили...? А про "свободу и демократию" расскажите индейцам из резерваций в США. Татары в Казани и якуты в Якутии почему-то не в резервации, хотя " угнетенные и порабощенные"...

Ш
Штефван

Уявiть шо Россия запускае тисячi ракет з ядерними боеголовками на европу i сша.А унас награницях евро-про збивають тi ракети.Но i куда тi ракети i Радiацiя буде падати?Конечно шо на буферну зах-Украiну.

Н"
Наслідки "діяльності" США

За останні 20 років знищені,або фактично знищені такі країни як Югославія,Ірак,Сирія,Лівія. В Єгипті після "Арабської весни" тамтешні військові виявилися розумніші і зробили переворот і знищили тисячі представників "Мусульманських братів", які робили терор. Тепер америкоси взялися за Україну. Хто не зазомбований,або просто тупий, прекрасно бачить наслідки перевороту два роки тому. А попереду повний хаос і розпад нашої країни...

Р
Руснак

Мукачево, а човісь по майдантв казали ош американці предупридили українцю обы ся не дуже куріцмали бо волну женуть та боде їм попадати в нус і в рот!

П
Поли

Федеральна резервна система США є приватною пейсатою лавочкою, яка друкує нічим не забезпечені долари. Завдяки своїм філіалам у різних країнах під назвою "Національні банки" вона висмоктує кошти і ресурси з національних економік. З України і Росії, наприклад, висмоктується понад 40 відсотків заробленого її громадянами. Це не дивно, адже Нацбанк України та ЦБ РФ не підпорядковуються ні президентам, ні урядам, ні парламентам (аналогічна ситуація і в інших країнах). Тому не дивно, що США, виробляючи 10-15 відсотків від світового ВВП, споживає 50 відсотків. Себто, це держава-паразит. А лохи гадають, що американці такі багаті, бо розумні і трудолюбиві. Для держав, які відмовляються від "доларової зони", існує НАТО. Зокрема, саме з цієї причини (а не з-за "порушень прав людини") була розбомблена Югославія. Офіційні ЗМІ дану тему замовчують.

М
мукачево

не давно позиравім Рентв там такоє казали! короче казали шо Америку і пів Європи затопить так што руснаки чули.

Р
Руснак

Ты самураю точно в Домбоках вошколованый.Руські начали войну в Сиріїї,Вьетнамі? А в Мадярщині ци в Чехословакії то война? То захист інтересу бо янкі вже туды свою лапу запустили.Де амеры там война там розруха.Най ти мало поясню зазомбованый.Почитай дашто, не будь у современному світі таким примітивным ош бы тобов так маніпулювали.Наостанок ти открыву тайну,ош розрушали і добивавуть Україну америкосы.К іть мені не віруєш та повіруй Нуланд, яка на вшыток світ заявила ош вбухали 5млрд.своїх долляру обы Україну пуд себе пудмяти.Мош іщи мілійон факту привести айбо перед вами усе боде мінстець.То безполезно.

С
СЕМ

У КАЦАПІВ дух сперло що Україна евровідення виграла-невезе вам мацкалі щось останні годи усяде вас по писку бють

ДМ
для мукачево

Кацапко,навчися писати правильно, а вже потім "виріщи".

7й самурай

До Руснака: "Руські нигда не начинали войну..." -лем у 1939й - Фінляндія; 1956й- Угорщина; 1968й - Чехословакія; добавити Алжір, Вьетнам, Сірію? Ти і направду в школу не ходив?

М
мукачево

джамала виграла чого не виріщете кацапи

Р
Руснак

Боже кулько зомбанотых смолошу на Закарпатті. Самураю, коли ракеты той стояли, твого утця і матір уважали у всьому світі.Великі "патріоты" штосьте за державу построїли за четверть віка? Вам перед нащадками,кіть такі будуть, треба голову попелом посыпати.Історію треба вчити.Руські нигда не начинали войну, а все ся захищали.А німці ліпше жывуть бо не злодії і не горчками голову накрыли.А вам усе лем пуд когось треба лячи.Все вас кось має охраняти,кормити, лем не вы самі.Закарпатці нигда не клянчили по світу.Кібы їх вічно не гнобили, то своим трудом зажыли бы як богатші народы світу!

О
Олег

Згода ,може і маскальщина сировинний придаток,але Україна тоді що?Чий придаток?Дурні хохли самі у гівні а показують на москльів мов дівісь як вони у гівні....А ще не розумію чого радуются хохли ош Сша чи Німці файно жиють,толку от того вам?

А
айно

Ого скільки в нас кацапофілів. Рашка всього навсього сировинний придаток західної цивілізації, а ви говорите про ракети. Они не злетят даже якшо кремляді їх запустят. Тому нам краще піти під ПРО амерів та ЄС. Геть від біснуватих московитів.

Б
Бенджамін

До "Очевидця сучасності", ти дятле москальський НАТО і в Європі, но там вроді войни нема, а тут мацкаль територію заберать, так шо ти дурню перестань ходити на зароботки в Москву і відкрий очі!!! Мацкаль спокон віків воює, бо робити не хоче, і не знаю, з такими ресурсами нич не маю свого. Німці войну програли, но наскільки технологічно розвинутіші Мацкальщини! Тому і біситься падла, війни устроює!!! А тобі вижу Пасульов ТВ голову промоло! І не шкода тя, якщо повіривись тому.

П
Поли

США виробляють 10-15 відсотків від світового ВВП, а споживають 50 відсотків. Це відбувається завдяки ФРС, яка через посередництво своїх філій у вигляді нацбанків. А лохи думають, що америкоси розумні і трудолюдиві.

7-й самурай

Русначе, А коли в Рафайлово стояли ракети на Европу, то што було? Ну, так тебе ще і в проєкті не було.... ти не тямиш.

W
winkelschleifer

"Закарпаття оточують..." - тема вкинута російською пропагандою, кому не ясно. А mukachevo.nt підхоплює і напрягає. Думаєм, кому вигідно, ага........

ДР
до руснака

лем перед злодіями москалями проганяєшся?

Р
Руснак

До 01:12.Я тобі дав отвіт на твуй закид.А ты по методичці дале.Кажеш жрати нішто было.А типирь повно жратвы но лем облизуйся на ниї.Ты або смолош якому вдолбили брехню про союз або зомбі.Такої жебрачі, бесправя,приниження наш наруд не знав навірно за всю історію.Молися дале на американцю.А в мене є своя гордость і нигда перед злодіями янками не боду прогинатися.

ДТ
Десь так і є

США-кончений банкрот з боргом біля 19 трлн (!) $. Мильна бульбашка надута до неймовірних розмірів та обов'язково лусне і тоді криза 30-х років покажеться милою оперетою. Це добре розуміють і в ЄС, тому всіма силами відбрикуються від підписання з америкосами ЗВТ. "Репетиція" лусканя мильної бульбашки відбулася в 2008 році, внаслідок краху всього двох фінустанов-"Леман Бразерз" і "Фредді Мак". Безумовно цю ситуацію прекрасно розуміють і в США, а тому йдуть дорогою роздмухування збройних конфліктів по всьому світу.

ДР
для Руснака

В космос прорвались, а жрать народу было нечего. Богата та страна, в которой прежде всего хорошо люди живут, а уж потом в космос прорываются

ДФ
ДЛЯ ФОРА

Помню во времена СССР всё призывали догнать и обогнать Америку. В ответ на это придумали анекдот: "Догнать Америку догоним, но обгонять не будем: стыдно будет перед ней голым задом сверкать". Так вот чтобы России оставить Америку позади, надо сначала хотя бы свой зад прикрыть.

Т
Тормоз2

Путину и война не нужна, Россия при нем в ґод по 1млн.человек сокращается.Украина до 150 тис. в год.А побежденная Германия переживает,что православие на Донбассе метелят друг друга смертним боем.Палата номер5

Р
Руснак

До 00:35.Зміни методичку, така відповідь давно набила оскомину і по суті примітивна.Поява інтернету неможлива без радянського прориву у космос.

Р
Руснакові

Американська цивілізація дала тобі як мінімум інтернет, комп'ютер і операційну систему, через яку ти зараз пишеш свої коменти.

Р
Руснак

Лоці,будь-добрый, пувіч ми,што ти такоє дала ота америцька"цівілізація?"

Ф
Фора

Якщо Росія знайде свій шлях, з часом США залишаться позаду.

Л
Лоці

За великим рахунком російська цивілізація людству нічого не дає. Весь прогрес, всі зрушення творяться американцями. Можливо, з часом до них підтягнеться Китай. А який толк від Росії, щоб вона заявляла про світові амбіції в цивілізаційному плані? Західна цивілізація давно підкорила голови росіян, Росія в кращому випадку може бути дешевою копією заходу, вона в усьому наслідує захід. Так, щоб захід наслідував Росію, це фантастика.

8
8+4

Який смисл радоватися шо американці поставили ПРО такуй туй рядом коли в началі войни перший же удар буде по системам ПРО??

Р
Руснак

Я дуже добре помню епопею з Пістрялуськув РЛС, на жаль і сам участвував у мітингах, так званого спротиву.Помню, як Веліхов(през.АН СССР) навідував горком(типирь гол.корпус МДУ), а потом повезлиго на інспекцію на саму РЛС.Я із няньом тоже поїхав туда.Помню, як Веліхова, таку велику людину, жоны пістряловські шарнювками намагалися бити.Айбо охрана оттіснила їх, а на поле сів вертолет і забрав го.До чого я атсе веду.Як мош маніполювати людьми.Амеры, через РУХ, люди настроювали проти строительства станції.Впускали в наруд всякі пульки, типу пропаде вода, начнесся землетрясение, реактор атомный покладуть...Союз тріщав по швам, а тым пользувалися лжепатріоты, які фінансовалися діаспорами.Тоды нико не гойкав про безпеку,а типирь каждый поляк, румун з усунутым языком, стоячи на колінах перед дядьом Семом радуєся ош ун в безопасности.То не окупація? То двойні стандарты, то продажность,то меньшовартость!

Д2
для 22;21

Свойим коментом ти виправдав свій нік.

Т
Тормоз

Путин имея своих десятки лярдов долларов никогда не разрушит Сша в радость Кацапам Тупим,бо его долляри тогда пропадут. И будут продаваться менялами на базарах Мукачева за 1руб. 10 долларов.Єто 100пудово.

Д1
до 1

РЛС і воєнний аеродром то вообще-то разні речі. І при чому тут іменно руські? Тоді був СССР (15 республік) і в той час (1959) генсекретарем ЦК КПСС був Хрущов-чистокровний хохол. За ним кстаті, був Брежнєв-тоже хохол з Дніпропетровська. А ти всяди видиш лем руських. Менше позирай 1+1 і ICTV, то може станеш розумнішим. Або хотя би по суботам знимай каструльку з голови і провітрюй її :-)

1
1

Архіви Пентагону: По Мукачеву могли нанести ядерний удар у разі загострення "холодної війни" (ДОКУМЕНТ) http://www.mukachevo.net/ua/News/view/136485

Д1
для 1

Друже,ти лем по суботам так тупиш,або постоянно? :-)

1
1

Був союз, руські ставили тут свої залізяки, строїли РЛС, Мукачево було під конкретним прицілом США. Руським ми точно потрібні тільки як щит, би прикритися, і би по нас били в першу чергу.

КП
Карлосу Піндосу

Дивишся, як у воду. Коли розвалиться Федеральна Резервна Система, тоді реально будемо користуватися рублями. Все швидко міняється.

1
123

Удберуть землю, неважно ко. А ви по свiтовi будете по стройках ходити, та дiти чужi бавити.Де незалежнiсть? Де??? Ко вiйськом дiрiгувать - тот i газда. самi настоящi раби...свого нич ся не лишило

ДП
для Петро

Маєш настільки буйну фантазію, що зовсім похожа на шизофренію.

ХТ
хохлам тупим

Чому радуєтеся, русофоби нерозумні? Тільки сліпий не видить до чого все йде. А якщо в НАТО буде конфлікт з Росією, тоді що залишиться від України? При розпаді СССР західні лідери гарантували, що НАТО не буде рухатися на схід і порушили всі свої гарантії. З цим категорично не згодні Росія і Китай. Тому в США найбільш вірогідними ворогами і називають РФ і Китай. Процес почався і набирає обертів. До чого приведе вся ця текуча нездорова ситуація через деякий час побачимо. Ми всі стоїмо напередодні грандіозного шухера. А поки що насолоджуйтесь мирним життям...

Р
Руснак

До фальоватых петра і айса! Така шилипіть продалабыся вонячим амерам за возможность облизати їм чоботы.Рабы из рабськув психологійов.Ідіть ньохайте обаму.Кріпаками родилисьтеся, кріпаками і здохнете!

КП
Карлос Пиндос

Всім розумникам, що гонять на Зполучені Стейти, раджу всі свої долярові збереження терміново перевести в рублі.

В
Варош

НАТО заявляло, що протистоїть радянському блоку. СРСР вже не існує, а НАТО розширюється. Америкоси охуїли!

МЦ
модерація це по європейськи

у касапів істерика

П
Петро

Менше всього нас цікавить думка Кацапстану! Чумаходи, саме із-за ПРО кацапи збивають літак Леха Качинського (10 квітня 2010 рік) і добивають виживших пасажирів: і не треба боятися "аскарбіть" Кремль: це чума 20-21 століття і проти неї всі засоби хороші!

А
айс

Збітиє ракєти? - Майте розум чоловіче, я розумію, що московити здуріли айбо не на тілько.

Я
Янек

Трєба ще покласти якоєсь ПРО і на Закарпатті тим більше і місто є тоді би мацкаль скулив

Ґ
Ґонта

Збиті ракети підірвуться в повітрі. Там де росія-там процвітає життя та цивілізація.

Г
Галя

выаывмывм . ты я вижу и зад готов продать за пол цены, кстати крылатые ракеты калибр система ПРО не видит так что не переживай, лутше строй дачи в подмосковье за пол цены а то Таджики займут твою вакансию.

ОС
Очевидець сучасності

Америкоси вже достали половину світу своєю "демократією". Там де США- там війна і смерті. Дограються,тварі...

В
выаывмывм

сбитые ракеты куда на голову падать будут? правильно нам украинца.Пусть у нас ставлят. я готов строит базу за полцены

Читайте також