Закарпаття отримало бюджет на 2024 рік

34
5

21 грудня, на черговому пленарному засіданні тринадцятої сесії Закарпатської обласної ради VIII скликання було схвалено проект бюджету Закарпаття 2024 року.

Зазначається, що у головному фінансовому документі 218,7 мільйонів гривень передбачено на заходи, пов’язані з військовою агресією, йдеться у повідомленні Закарпатської обласної ради.

Бюджет складає 2,1 млрд гривень і, у порівнянні з минулим роком, зменшився на 9,2%.

По галузям життєдіяльності краю найбільше коштів передбачено на освіту. На другому місці — соцзахист, культура та охорона здоров’я.

На фінансування 57 обласних програм у галузі безпеки, освіти, охорони здоров’я, спорту, соцзахисту та інших напрямках у обласному бюджеті-2024 передбачено 346,7 мільйонів гривень.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ЛЖ
Лоці жарений

То вже поділино всьо до нового року треба би кармани боли повні

М
математик

2 млрд ділеме на 1 млн дістаємо 2 тисячі на челядника…. Та я податків плачу сто раз більше ( не перебільшую) З них у місцевий бюджет за бензін більше як 2 тисячі. Та й не їзжу много…. Шось там не альо….

НМ
на мою думку

Доці Освідчуватися можна в коханні ... Освіта - ОСВІЧЕНИЙ !!!!

Д
Доці

Тать усі знають- Закарпаття кормить Україну??. А яка тут кількість освідчених людей, спеціалістів і «досвідчених управлінців», десь навіть бачив статистику??.

НО
Нас обдирають

Наше Закарпаття в рік приносить явно більше. Диш треба всіх торгашу заставити каси поставити як у європі

Читайте також