Закарпаття першим презентуватиме свої природні пам’ятки

23
0

в рамках акції „7 природних чудес України”

Оргкомітети областей розпочинають презентацію своїх номінантів на перемогу в акції „7 природних чудес України”. Першим презентує для журналістів та експертів свої природні чудеса Закарпаття.


Прес-тур відбудеться 10-11 травня, під час якого журналісти відвідають представлені обласним оргкомітетом номінанти, зокрема, найбільше озеро Закарпаття - озеро Синевир та Долину нарцисів.


Бажаючі взяти участь у прес-турі можуть телефонувати до 7 травня за номером: 463-70-72. (кількість місць обмежена).


Як нагадав Томенко, відповідні заходи відбуваються згідно з концепцією проведення всеукраїнської акції „7 природних чудес України”. Так, зараз триває другий етап цієї акції, під час якої області презентують своїх претендентів на звання семи природних чудес України. Окрім Закарпаття, найближчим часом плануються також прес-тури у Чернігівську область, Волинь, Крим, Донеччину, Тернопільщину та інші області.


Наступним етапом акції, за словами Томенка, буде визначення 100 експертами до 7 липня 2008 року 21 об’єкта, що претендуватиме на перемогу, а до Дня незалежності (після проведення інтернет-голосування та експертної оцінки) буде проголошено 7 природних чудес, що стали переможцями акції.


Представлення 21 номінанта планується провести на найбільшому в Україні озері Світязь (Волинська область), а оголошення 7 переможців акції – у Києві.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також