«Закарпаття» підписало двох новачків з Бразилії і Молдови

6
0

та відмовилося від послуг грузинського легіонера

Як повідомили кореспонденту ЗІКу у прес-службі ФК «Закарпаття», ужгородський клуб продовжує оновлювати свої ряди. Зокрема головний тренер закарпатської команди Ігор Гамула та керівництво клубу прийняли рішення відмовитися від послуг грузинського півзахисника Владіміра Бурдулі. Зате в таборі «Закарпаття» з’явилося двоє нових легіонерів.

В останній дозволений для цього день команду залишив півзахисник, екс-гравець національної збірної Грузії Владімір Бурдулі. Натомість серед підопічних Ігоря Гамули відтепер є двоє інших легіонерів. У формі «Закарпаття» виступатимуть бразилець Леандро Мессіас дос Сантос та молдаванин Ігор Андронік.

Обидва гравці є фланговими захисниками. Латиноамериканець гратиме зліва (за умовами контракту до серпня 2011 року), другий (дата закінчення угоди з яким – червень наступного року) – на протилежному фланзі.

Додамо, що обидвоє новоспечених закарпатців уже встигли зіграти за ужгордців. Так, на початку вересня Леандро та Андронік проглядалися тренерським штабом клубу у спарингу проти ФК «Львів» у Добромилі, який, нагадаємо, закінчився внічию – 0:0.

Цілком ймовірно, що Леандро Мессіас дос Сантос та Ігор Андронік свій перший матч за «Закарпаття» зіграють вже завтра, коли ужгородці в матчі 8-го туру чемпіонату вітчизняної Прем’єр-ліги вдома прийматимуть «Дніпро».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також