Закарпаття "подолали" успішно: у Словаччині затримали нелегалів із Лівії (ФОТО)

12
10

Державний рубіж із Україною нелегали пройшли, а от далі їх чекали словацькі правоохоронці.

Як повідомляють у словацькій поліції на кордоні із Україною було помічено чотирьох осіб, які перетинали кордон несанкціоновано.

Виявилося, що усі вони громадяни Лівії, але документів при собі не мали.

Згідно із законодавством правоохоронці Словаччини заборонили цим громадянам перетинати кордон і передали нелегалів українським прикордонникам, а далі на їх чекатиме суд в Україні.

Крім цього правоохоронці виявили ще трьох нелегалів в одному із складів селища Чепе поблизу Дунайської Стреди. Ними виявилися громадяни Пакистану та Афганістану.

Вони зізналися, що їх привіз водій вантажівки з Румунії.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Л
Ласло

Словаки пачками затримують нелегалів.Наші погранці продають іінформацію рішалам по перекиду нелегалів про зміни і графік на зельонці,про засідки і т.д.Не границя,а прохідний двір.Розігнати всі ВПС, і так зрозуміло,що границю тримають словаки,мадяри і румуни.Для наших погранців границя-це бізнес.

Д1
До 15:24

Дєбіле, коли лівію знищували амери, там що Росія була, у Лівії до теперь Росії нема. Каддафі за допомоги амеров вбили террористи іділ. Знищення Іраку, вбили Хусейна, хімічну та біологічну зброю не знайшли, і що там теж Росія. Сирія, якби не тота росія, Сирії вже б не існувало, а лідера Сирії терористи разом з США вже б давно замучили і вбили. А теперь, взялась ця ісключітельная наддержава за Україну, викачують надра та весь природний ресурс з нашої землі. США це не держава, це корпорація.

Ч
Читач

Навіщо їхати в Словаччину через Україну з Румунії, якщо Румунія в ЄС? Могли поїхати спокійно з Румунії кули хочуть по ЄС Щось не то тут

ДН
до нижнього

Амеріка то наше всьо нє?

ДП
До Похлава

У Лівії і Сирії правлять асвабадітєлі з Москалії або як на донбасі кажуть «Трактористи». Вбивають передусім простих людей. Свої пропагандистські коментарі пиши на російських сайтах

П
Похлава

Ці мусульманські нероби після того як їхню державу знищила наддержава США, їдуть до европи чпокати европєйских жінок та вбивати християн. Най летять до США, і там най гвалтують амереканок та хлопців, там задній привід вітается. А ліше закопайте дись у лісі.

Х
Хто

"Згідно із законодавством правоохоронці Словаччини заборонили громадянам перетинати кордон із країною і передали їх до рук українським прикордонникам, а далі на їх чекатиме суд в Україні." А шо через ліс можна ходити? Бо вони заборонили. Таке як можна комусь

ДН
До нижнього допису

Бізнес СБУ , що не ясно !?

ЗН
Завидово нет

Спіть спокійно кордон на замку(прохідний двір)лем із куревом знають фоткатися,клоуни(бардак)

В
ВБ

Будемо розбиратися хто пустив

Читайте також