Закарпаття посіло 6 місце у ТОП-10 найгарніших куточків світу (ФОТО)

10
10

Світлина Карпатського біосферного заповідника вийшла у фінал проекту Вікіпедії.

Конкурс Wiki Loves Earth 2015 організовував фонд Вікімедіа. Фото Карпатського біосферного заповідника потрапило у фінал з більш, ніж 100 тисяч знімків, які були подані на участь у конкурсі.

Головна мета проекту – привернути увагу до головних природних пам’яток світу.

Mukachevo.net

Коментарі

У
Уляна

Що за дурний заголовок? Там ж не красу куточків світу порівнювали, а красу фото природи. З такого журналістського підходу, можна сказати, що "Закарпаття посіло 6 місце у топ-10 найгарніших куточків світу, поступившись антилопі, павуку і бджолеїду"

3
345

Люди вдумайтесь про що ви говорите?? Краще б гордість брала вас що місце де ви живете потрапило в "топ 10 найгарніших куточків світу", а ви що робите?? От такий в нас народ лише гнобити вміє, а гордитись? От змінили б ситуацію, а то лише що ви пишете то це лише пусті слова.Не здивуюсь, що ви взагалі самі не з Закарпаття,мені вас шкода...

П
Перехожий

Сьогодні довелось бачити, як хтось мертву собаку в ошийнику викинув біля мосту. І турісти милувались з мосту цим "чудовим краєвидом". Фото прислати?

В
Василь

Закарпаття і 6 місце в ТОП-10 найкращих куточків з понищеною природою з вирубаними лісами зі сміттям на кожному кроці?... Тепер до мене дійшло, вони ж судили лиш по фотографії Карпатського біосферного заповідника, а по нашому краю зовсім і не ходили. Так можна зробити хороший кадр і на будь-якому сміттєзвалищі.

М
Микола

Йой не смішіть мене Закарпаття 6 місце середн найгарніших куточків світу:)))))У світі є тисячі більш гарних місц

Д1
до 123

істинна правда і ще треба додати ніщету людей, повна відсутність роботи, мізерні зарплати, масове заробітчанство, що призводить до розпаду сімей і процвітання блятства. Оце реальна красота.

А
Андрей

Интересно, можно ли тут несколько своих фото оставить, в подтверждение этому факту? :)

В
Вариш

Та цим фотографіям 20 років

1
123

Знищені ліси, береги річок застелені пластиковими пляшками, багатотонні острови із всякого непотрібу на ріках Латориця, Уж та ін., гори сміття вздовж доріг, в залишках садів, на лісових полянах і бидло, яке вважає побільше нагадити і не прибрати - на жаль це справжня "красота" Закарпаття. Не те фотографують.

Н
Наталья

Вы хоть фото ставьте нормальное...второй раз за день читаю очередную утку..не стыдно!? Я здесь живу...

Читайте також