Закарпаття програло перший матч Прем'єр-ліги у 2010 році (коментар матчу)

5
0

У першому суботньому матчі вісімнадцятого туру чемпіонату України зустрічалися футболісти "Закарпаття" та донецького "Металурга". Гості добилися мінімальної перемоги завдяки голу Мусавенкосі Мгуні.

Перший цікавий момент був за гостями. Димитров відкрився на лінії карного майданчика, втік від опікуна і зарядив по воротах, проте умудрився тільки налякати голкіпера, пробивши не у ціль.

В одній з чергових атак у виконанні донеччан Кінгслі зарядив по воротах із солідною дистанції, м'яч полетів по хитромудрій траєкторії, однак пролетів в сантиметрах над поперечиною.

Час йшов, проте замість загострення, швидкості стали падати, а причина лежала під ногами футболістів - поле ближче до перерви нагадувало неорану цілину.

Під завісу тайму футболісти "Металурга" все-таки змогли вимучити гол. Швидкісну атаку провели гості, Мгуні отримав пас, на швидкості обіграв захисника і завдав гарматний за силою удару. Сфера лягла точно в куток, а голкіпер тільки руками розвів.

Друга половина зустрічі проходила на черепашачих швидкостях і з повною відсутністю небезпечних моментів. При цьому до середини другого тайму господарі поля змогли вирівняти гру і тепер навіть більше володіли м'ячем, ніж суперник.

У кінцівці матчу Мхітарян встиг вискочити на побачення з голкіпером, обіграв його, але точно пробив у штангу. Фінальний свисток головного арбітра зустрічі зафіксував перемогу донеччан з рахунком 1:0.

ПРЕМ'ЄР-ЛІГА. 18-й тур

Ужгород. Стадіон "Авангард"

Арбітр: Олег Орєхов (Київ).

"Закарпаття" - "Металург" Донецьк - 0:1 (0:1)

Закарпаття: Бабенко, Малигін, Хауш, Болохан, Леандро, Райчевіч, Іванов (Семочко, 60), Трішович (Андроник, 83), Микуляк, Гомес (Алексєєв, 46), Давидов

Металург: Воробйов, Маріо Сержіо, Чечер, Воловик, Боавентура, Прийма, Янков, Димитров (Годін, 87), Кінгслі (Соарес, 65), Мхітарян, Мгуні

0:1 Мусавенкосі Мгуні, 42

Попередження: Леандро, 35, Райчевіч, 50 - Янков, 70

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!