«Закарпаття» розгромили у Донецьку

8
0

це вже третя поразка підряд у Прем’єр-лізі

Ужгородське «Закарпаття» зазнало третьої поразки поспіль у чемпіонаті України серед команд Прем’єр-ліги. Цього разу закарпатців поставив «на коліна» учасник Ліги Європи донецький «Металург» – 4:1.

Цікаво, що до очної зустрічі команди підійшли із нулями у графі перемоги: донеччани дві гри звели у нічию, а закарпатці програли.

Гру команди розпочали під сильну зливу, яка додала грі своєї родзинки, адже, як відомо, на мокрому полі загалом важко передбачити напрямок польоту м’яча. Господарі, як і годиться фаворитам зустрічі, з перших хвилин пішли в атаку на ворота «Закарпаття». Хороші нагоди відзначитись були у Годін, Мхітаряна та Танаса.

Проте на 28 хвилині могли відкривати рахунок гості. Платонов дальнім пасом вивів на оперативний простір Артеменка, який зіграв далеко не кращим чином та не зміг реалізувати вихід сам на сам.

Через три хвилини рахунок був відкритий. Годін, який відгукнувся на пас Сержіо, увірвався в штрафну, де в боротьбі відразу з двома захисника примудрився віддати м’яч точно у ноги Мхітаряну – 1:0.

Через 4 хвилини донеччанам вдалось подвоїти свою перевагу. Макрідіс виконав довгу передачу, Донець до м’яча не встиг, а залишений без нагляду в центрі штрафного Танаса з відскоку пробив повз воротаря – 2:0.

Другий тайм розпочався так, як закінчився перший, – з гола у ворота «Закарпаття».

Годін точним ударом з лінії штрафного поставив ефектну крапку у комбінації з участю Макрідіса і Мхітаряна.

Після цього «Металург» перестав грати, і ініціатива перейшла до гостей, в яких в атаці нічого не виходило.

За вісім хвилин до фінального свистка Мгуні забив четвертий гол у ворота «Закарпаття». Зімбабвієць пробив елегантно п’яткою поміж ніг захиснику «Закарпаття» Чижевському – 4:0.

Останнє ж слово було за гостями – Брала на 89 хвилині класним ударом з 30 метрів влучив точно у «дев’ятку», розмочивши рахунок на табло – 4:1.

У підсумку 4:1 – «Металург» нарешті здобув першу перемогу в чемпіонаті.

«Металург» – «Закарпаття» – 4:1

Голи: Мхітарян 31, Танаса 35, Годін 50, Мгуні 82 – Браіла 89

«Металург» (Донецьк): Дішленковіч, Воловик, Коротецкій, Маріо Сержіо, Чечер (Білозор, 53), Лазіч, Годін, Макрідіс, Мхітарян (Тищенко, 59), Кінгслі (Мгуні, 65), Танаса.

«Закарпаття» (Ужгород): Бабенко, Болохан, Донець (Бурдулі 77), Єсіну (Чижевский 59), Калініченко, Браіла, Артеменко, Платонов, Гомес, Микуляк, Мазяр (Невуче 40).

Попередження: Мгуні, 76.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також