Закарпаття та Вінниччина об'єдналися у жалобі за полеглим Героєм Ярославом Зав’яловим (ФОТО)

35
0

В селі Імстичово Білківської громади та в селищі Літин Вінницької області 17 листопада попрощалися з героєм Ярославом Зав’яловим, що загинув на Запорізькому напрямку.

Як зазначають в Білківській сільраді, молебень за полеглим на війні Ярославом Зав'яловим провели біля меморіалу захисникам на центральній площі села Імстичово.

Заупокійне богослужіння відслужили місцеві священики на чолі з настоятелем греко-католицького Свято-Михайлівського чоловічого монастиря о. Полікарпом. Всі охочі поклали до монумента квіти та запалені лампадки.



Коли відбувався молебень в Імстичові, на Вінничині Ярослава проводили в останню дорогу, тривала похоронна процесія, де поховали Ярослава. Встеливши вулиці громади живими квітами, стоячи на колінах, жителі громади зустрічали та проводжали свого захисника в останню дорогу.

Панахиду за загиблим воїном відправили у храмі Святого Миколая, а поховали бійця на місцевому кладовищі з військовими почестями під синьо-жовтим стягом та залпи останнього збройного салюту.


"Наприкінці вересня юнак став на рушничок щастя з Наталею із селищі Літин Вінницької області. Хлопець не планував у 26 років назавжди розпрощатися з життям. І як тепер це витримати усім, чиєму серцю Ярослав був дуже дорогим?! Та клята війна не вибирає. У російського агресора нема ні краплі людяності", — йдеться у повідомленні.

Редакція Mukachevo.net висловлює щирі співчуття рідним та близьким полеглого захисника.

Вічна пам'ять та вічна шана Герою, який віддав життя за кожного з нас!



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також