Закарпаття у трійці областей, де коронавірус розповсюджується найшвидше

16
14

Про це на брифінгу у неділю, 21 червня, повідомив міністр охорони здоров'я Максима Степанова.

Зі слів міністра, протягом минулої доби, 20 червня, найбільше нових заражень коронавірусом виявили на Закарпатті, Львівщині та Рівненщині.

"За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у Львівській області – 101, Рівненській області – 96 і Закарпатській області - 80", — зазначає Максим Степанов.

Нагадаємо, за минулу добу на Закарпатті виявили 80 випадків Covid-19. Загалом в Україні 36 560 захворіли на коронавірус, 1002 з них померли.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

К
коко

бо у нас на закарпуттю май розумна чиляд. ай та де їм вірус анде ка. докіть уйко сват брат не захворіє та не сядуть на гузицю собі. уви Закарпаття стало краєм торгашів аферистів заробітчан і бариг. Такоє кіби з лісу повтікали. самоуверені барани .

ДJ
до Jaroslav

здох бись придурку

J
Jaroslav

так нам пофіг ми не раби щоб ходити у масках задовбало

С
Совість

Люди,фейк не фейк але відносьтесь з відповідальністю один перед одним ,як кажуть бережного і Бог береже ,не нехтуйте безпекою своїх близьких і оточуючих вас

1
111

у мукачеві ніде не соблюдається карантин, куда не зайди без маски нічого не кажуть, чи то алма чи то барва чи то маршрутка пофіг..людям уже всьо давно пофіг

B
Bo

Никайте очеред на Тисі. !!!! Там наші люди! Є....али всівони україну

С
Совість

Чому за кордоном наші заробітчани дотримують міри безпеки з коронавірус і дотримують масковий режим? А у Мукачеві ні? Питання до всіх,значить там треба соблюдати всі міри безпеки бо там накладають штраф реальний у розмірі 10000 тисяч,а у нас як?

1
111

Переіменуйте область у COVID

Ш
Шон

Губернатор рулить вірусом,а раніше нациками.

1
1

“тамерлан” тобі би побігати там де розум дають.

С
Спостерігач

Чому не зрівнують число виявлених та тестованих. Пряма пропорція. Усім по@іг. А змі клепають. Бридко.

В
Вано

Зато, бо поклали мусорського губернатора чорта.

Т
тамерлан

Добігались мракобіси по попівнях! Богові кошти не потрібні, а попи з ідіотів мають двічі - один раз у попівнє свято, а другий на похованні...

ЗД
Звернення до органів влади

Просимо вжити заходів до керівництва УжНУ, оскільки персонал вузу змушують з понеділка збиратися для пустого нікому непотрібного трьопу на різноманітних засіданнях в кількості по декілька десятків чоловік в завірусованих малих аудиторіях університету, піддаючи таким чином ризику життя і здоровя людей. Пустим трьопом можна займатися і в режимі онлайн.

Читайте також