Закарпаття вступило у Європейське об’єднання з Угорщиною

15
4

Щойно обласні депутати більшістю голосів схвалили відповідну Угоду.

«Це новий інструмент, реальний крок до євроінтеграції, - зазначив голова ради Володимир Чубірко. -  Ми перша область за межами ЄС, яка створює таке об’єднання. В Європі їх не так багато – біля 60».

Володимир Чубірко також наголосив, що від тепер Закарпаття зможе отримувати грантові європейські кошти на великі проекти: «Я впевнений, що вже наступного року в нас з’являться таблички «Ця дорога зроблена за кошти ЄС», «Ця лікарня зроблена за кошти ЄС» тощо».

«За» проголосували 72 депутати, рішення прийнято.

«Я вас вітаю, від тепер у нас є своя, нова система відносин з Європейським Союзом», - додав голова ради.

Мukachevo.net

Коментарі

К
Кекс

Звісно не подобається що зараз робиться! В ЄС добре тим хто має європейські зарплати. Не буду "углублятися", більш детально розписувати але якщо мадяри візьмуть Закарпаття собі то зарплати у нас не стануть як у них. Стабільність точніше європейська стабільність прийде через років 10. Але за цей час і в Україні буде стабільність... - це я шось фігню написав.. не буде нічого в Україні! Закарпаття може піднятися як окремий регіон в складі України, але потрібні політики а не всяка шваль яка гроші забирає у людей! Да і тупо Закарпаття не віддадуть мадярам, буде як на Донбасі

О
Олег

До Кекса....А тобі подобаєтся те що зараз робится? 2 роки томі всі казали що в ЄС як добре зараз кажеш що ні...Не ображайся але те що зараз робится в Україні не витримує ніякої критики,щось не чув що Мадяри платять так багато за газ та світло от ми цого року будемо особливо за газ.ЧИ дрива які коштують 6000 гривень 1 машина це 3 середніх зарплати це рівень Африки ,тому думаю будь які зміни будуть на краще

К
Кекс

Ого, та не вже..:) До Олега: Не треба, ми не станемо повноцінними "європейцями", Закарпаття стане буферною зоною! Зарплати будуть у два рази менші за європейські, точніше середня зарплата буде 350 євро. Ціни на світло піднімуться у декілька разів, а може й на всі 20 разів. Газ стрибне у верх як коза на скелю.. Ціни на воду стрибнуть! Ціни на продукти упадуть, на машини теж упадуть. Не буде смисла, за комуналку зимою прийдеться віддати 300-500 євро і то в ліпшому випадку. Закарпаття хочуть всі, але як дістануть його то заб'ють на нього. Це як коли бабу добиваєшся, а коли добився почав думати нафіг вона потрібна:)

О
Олег

Залишаєтся перенести на перевал границю тай все.Маю надію так і буде

Читайте також