Закарпаття залишається на І стадії пом'якшення карантину: Що дозволено, а що ні

14
23

Сьогодні, голова ОДА Олексій Петров офіційно повідомив, що Закарпатська область не підпадає під умови введення другого етапу пом'якшення карантину.

Раніше Mukachevo.net писало про те, що за умовами МОЗ, до 2-го етапу "адаптивного карантину", не готові 11 областей України. Закарпаття потрапило до списку через збільшення кількості хворих на коронавірус за останні два дні.

Як прокоментувала редакції директорка департаменту охорони здоров’я Закарпатської облдержадміністрації Єлизавета Біров, загалом в області була позитивна динаміка, ми мали показник до 12 хворих з розрахунку на 100 тисяч населення, але через новий осередок захворювання у Мукачівському психоневрологічному інтернаті, показник збільшився до 13,7 людей.

Саме тому на Закарпатті не дозволили пом'якшення карантину.

Олексій Петров додав, що відповідні заходи вже впровадженні аби врегулювати ситуацію в інтернаті, тому наступна комісія з ТЕБ буде засідати вже у понеділок.

Наразі у Закарпатті діють всі послаблення першого етапу, а саме:

відвідувати парки, сквери, а також дитячі та спортивні майданчики, роботу стоматології, музеї, салони краси та перукарні, а також непродуктові магазини і тераси закладів харчування.

Згідно указу Кабінету міністрів України, робота закладів громадського харчування, магазинів, музеїв, салонів краси відбуватиметься за умови дотримання дистанції та маскового режиму відвідувачів та регулярної дезінфекції приміщень.

Заходи, які наразі ЗАБОРОНЕНІ на Закарпатті:

Проведення спортивних заходів, міські та внутрішньообласні пасажирські перевезення, проведення богослужінь та відкриття садочків.

Отже, є надія на те, що незабаром статистика по захворюваності на Закарпатті знову врегулюється, і тоді область перейде на другий етап пом'якшення карантину.

Коментарі

М
Майдаун

23:10, ти не розуміжш бо немаєш чим розуміти. Онучо польська,львівшька обл. дає лем сміття по вшиткуй Україні.То область мусорна свалка! Воняки вушливі-галіцаї! Курячко на польському чоботови,шмерди за перевалом.Мешти,ровер,трускавки.....сьнов фарбов очі си намасти,свиньо коростава! Хоть би якусь мову чи язик мали,а то писками кривете,мекаєте!

БВ
Баширов в кокошнике

Я знаву єдну надсекретну лабораторію НАТО в Радванці.

0
004

МОЗ може поставити питання перед урядом: коли з України заберуть секретні бактеріологічні лабораторії США?! Одна з них знаходиться в Ужгороді, а також в інших обласних центрах нашої Батьківщини, за різними даними - 13-15 лабораторій.

КВ
Керівник відділу зовнішніх зв'язків СБУ

Мало не розумію логіку такого продовження карантину, ми і так дотаційна область яка неможе забезпечити свої потреби і постійно бере субвенції з держ бюджету, ліпше бись ме робили і чим скорше тим краще. Області типу Львівська, Одеська ітак дают великі кошти в бюджет може і Закарпаття най би ся постарало а не жило за чужий счот.

1
1

вано-гоно мозгів ноль

Г
Гукан

А є у вас на біофакці мікроскопи?

Б
Біолог

Цікаво, коли з біологічного факультету УжНУ приберуть закриту бактеріологічну лабораторію США?

В
Вано

Дюрі, ти йobнyтий даун. Надів бігом маску і бігом назад у стойло, скотино. Марга має мовчати! Ко ти дозволив коменти писати?

КК
Коронавірус коронавірус

Люди ви хочете оби у нас було як у італії або іспанії . Сидіть дома

КВ
Керівник відділу зовнішніх зв'язків СБУ

Майдаун пробився через блокаду інтернета)) свинота воняча іди бери лопату бо пепік не хоче робити, кунь хвус муст. Немита пасуля, мутуле єден.

1
111

Лет через 5 скажут что это ,,империя зла ,, (рф) виновата , недаром уже в школах сша учат что на херосиму ссср бомбу скинули

М
Майдаун

Баране верховинський,20:02,бриндзо попліснота,заперевальна мустювко,там у трембіту позирай на своїх галіцаю вушливих! Дюрі,газдо..ідіть на йух із своїма масками,рукавичками,годнісьте в бударь запертися в ОЗК.Йолопи,ваші маски лем на бал маскарад! НІЄ НИЯКОЇ ЕПІЛЕМІЇ,ПАНДЕМІЇ! Се латентна война капіталісту! Через таких “швідомих”,“відповідальних” україна проститутка в піндосу!

КВ
Керівник відділу зовнішніх зв'язків СБУ

Де придурки які напишут шо то через майдан, заперевальних, і т.д. Га де ви дички вонячі? Непишете бо у вас у лікарні інтернет виключили, чи так?

!
!!!!

Згідна з Мукачівкою повністю!!! Легко робити хворих з людей з обмежнними можливостями з інтернату, дивно що там ще всі повалбно не хворі ,бо спробуйте навішати ярлик здоровим людям..достала вже ця їхня статистика гребана і наскрізь брехлива!!!ще є пара інтернатів у нас де зроблять статистику по вірусу??? Владо!! Ви шо довкус страх втратили, кілько мож народ обманювати ???

Д
Дюрі

Зовсім не складно одіти маску і бажано рукавички коли заходимо в магазин або на базар . АЛЕ МИ ТО РОБИМО ??? Сьогодні пішов на ГІД і ужаснувся ... якщо 5 % на вулиці були в масках то це максимум !!! Тільки в Фітомаркеті були дотримані всі норми карантину в інших місцях повне ігнорування . ТОДІ ЩО МИ ХОЧЕМО , ДО КОГО ПРИТЕНЗІЇ ???

П
Прораволл

Ідіть наксуй черті галімі

Г
Газда

Ходіть дале без масок і розказуйте шо віруса неє. Та будеме так цілий рік на карантині

Б
Бррр

Зе мстит за неподчинение наших властей, не зря през приезжал и его подкладка, губернатора назначили сбу-ушника . Или еще проще, не занесли в Киев достаточно.

В
Вано

Ромаріо, ти єbanутий даун з короеавірусом залишків мізків. Іди і бийся нaxyй, лох дурний.

R
Romario

Необхідно всім протестуючим проти карантину законодавчо заборонити надання медичних послуг з лікування КОВІД, якщо такі протестуючі або члени ії сімей захворіють. Бо лікування КОВІд пацієнта - це втрата колосальної суми бюджетних коштів - коштів платників податків.Тоді подивимося на їх протестну активність.

Т
тетяна

треба запустити транспорт для працюючих вже не маэ грошей на таксист1в !!!!!!!!!!!!!

М
Мукачівка

Як же ж несподіванно виник новий осередок захворюванності перед послаблення, ви вже задовбали брехати чиляді, ми вже наїлися вашої брехні!!! Найшли слабоє звено, психоневрологісний деспансер, там нема кому за себе сказати, бояттся всього і всіх.

М
Мукачівець

В ЧЕРКАСАХ, НАРОД,МЕР ПОВСТАЛИ,ТО ШАЙКА КУЙОВСЬКА ЗАТКНУЛАСЯ! ДОКІ НЕ ПОВСТАНЕМЕ,ДОТІЛЬ НАС ГНОБИТИ БУДУТЬ! КО ТУЙ БУДЕ ПИСАТИ ЗА ФЕЙКОВІРУС,ТО ЗАБИЙТЕСЯ У БУДАРЬ ІЗ НИМ!НІЄ НИЯКОЇ ПАНДЕМІЇ І ЕПІДЕМІЇ НІЄ!

Читайте також