Закарпаття замело (ФОТО, Оновлено)

12
7

Цілий день середи, 15 лютого в краї йде сніг та дме холодний вітер

Як і попереджали МНСники, сьогодні Закарпаття – у полоні завірюхи. Швидкість вітру сягає 30 м/с.

«У мене на подвір’ї вже більше як метровий шар снігу. Доки приберу лопатою з одного кутка, насипле вже у другому», – заклопотано поділився з нами один з читачів сайту.

Разом з тим, зауважимо, що львівський бабак на святі Стрітення пообіцяв, що весна буде ранньою. Тому не засмучуйтесь. Краще поїдьте на лижі :)

Коментарі

Б
Будько

Кучугури це таке маленьке село де живе Мітяй.

С
Снігоход

Наяй ся не приказуву, айбо кіть ім не уніс вчора два ЗІЛАа сніга у себе з обийстя та а ни єден! Закі м прометав собі 40м дорогу до гаража то думав ім шо пуп ми ся розв`яже!

О
Ололошечка

А што такое кучугуры?

О
Ониська

єбать які кучугури

-
-)

Написали Закарпаття замело, а фотки кругом офісу трансофтгрупи поробили - наліво, трохи направо, з вікна і за углом) то трансофтгрупа уже всьо закарпаття чи то така лінь матушка)))

В
Вітько

Ага поїдьте на лижі і застряньте в горах до весни))

Й
Йончі

Нись цілий день їздив по Мукачеву. То кашмар, не одної машини що чистить сніг, тротуари нико не чистить. Влада міська повністю самоусунулась від цьої роботи, сидять собі як криси по теплим кабінетам і сміються з лекторату. Видко, що грошей стало менше, бо коли було з чого красти, то мало кивалися,а зараз за зарплату лим роблять вид роботи. Усім видати зарплати і на вулиці.

Читайте також