Закарпаття замітає снігом: Дорожники, рятувальники та енергетики у бойовій готовності

16
11

Про це повідомляє Закарпатська обласна державна адміністрація.

Сьогодні зранку, 13 січня почались інтенсивні снігові опади. У горах Закарпаття очікується підвищення снігового покрову на 30 см. На рівнині обіцяють мокрий сніг, через це можливе виникнення налипання снігу на електричних проводах.

Як повідомляє Закарпатська ОДА, у режим підвищеної готовності перейшли енергетики, дорожники, рятувальники та комунальні служби.

Водіям радять утриматись від далеких поїздок, а туристам не ходити в гори. Наразі у Карпатах оголошено 4-й (передостанній) ступінь лавинонебезпеки.

Станом на 11 годину неділі автомобільний проїзд по території Закарпаття ускладнений, але забезпечений.

Раніше Mukachevo.net повідомляло, що вихідні на Закарпатті будуть сніжними та морозними, а з понеділка буде відлига.

Коментарі

В
вОДА

Це і є бойова готовність. Тать позерайте яка аномалія - зима на улици, іщи як на зло сніг упав! Ко такоє відів? За сутку сантиметру 5 точно! Показія! Ми боли готові же зима, айбо уд снігови сьме не готові боли. Ко вто знав? Порядочні люди ся старавуть - каждий дома має по лопаті і чистить си проєзд. Сісі варіські розопсилися і нико нич не робить. Майте царя у голові! Нам щи премії 700% треба буде уписувати! Подурілисьте ци што вам є? Беріть лопати і ідіть чистити сніг! Ко вам буде чистити? У нас шо роботи ніє? Вообще треба закон удумати уби каждий жебрак у зимовий період на паредній бампер капчав лопату, а на задний - щотку. А пішоходи без мішка піска у гатикошарі най із дому не уходять. Но і налог на то всьо канешно, уби боло з чого премію нам платити. Маєме щи пару закону на весну і літо, но то після розтаможки і зимовки.

ЙБ
Йойчі бачі

Про яку готовність ви кажете добродії.В такуй гузици як цієї зими ви ще не були.Сніг сам розтане а люди якісь перебідувуть гроші спишиме . у вас така політика.

С
Свалява

Бо се всьо хоть н*х засипало до сто чортів. Задовбали, сніг йой боже,тать зима вонка дауни та най паде . А нащот того шо не чистять дороги, і шо? У нас не лиш дороги не чистять, у нас вопще нико нич не робить, бо нашим народом наша власть ся май менше журить.

ВК
Верхній коропець

Чистять? У Коропці машини не берують уїхати горі, сніга пзд.....

М2
Мукачивець 2

А зачем чистить снег, сам весной растает. А вообще в Мукачево я видел один маленький трактор, который чистил снег.

Я
Я

Нико нич не чистить,!!!!!!!!!!!!!, напишите де чистят??????? Даже траса чоп -, КИIВ ЧИСТЯТЬ

ДН
до нижньої марги

де чистять марго,ДЕ????

Д
Дорога

Но ви фіглярі!У “бойовій готовності”!?Та сипле вже два тижні,а Мукачівський район не єдна техніка не розчищала!РДА і в ус не дує.Там просто клоака! Мукачево чистять,могли б повчитися! Мукачівець,підтримую.Видно,що ви людина вихована ще на людських цінностях.Я також підгодовую пташок.Лише чомусь не чути “любителів” тваринок!Де кампанії типу:“Нагодуй пташок в сніжну пору”, “Допомагаємо тваринам в лісі”....?Де?

Х
Хто

Класний анегдот. У бойовів готовності,хахахах. У мене за цей період на вулиці не бачив не одну спец техніку, і взагалі ще не бачив. Хтось напише ночу працюють. Нєєє дорога як була заметена снігом та і лишилася. Ви просто ганд@*и які не роблять свою роботу

Ф
ф

у режим підвищеної готовності - сидять бухавуть усі державні монополісти установи з статусом постсоветського періоду нич ся неізмінило гемор на геморі ЗАЙМІТЬСЯ СВОЙОВ НЕПОСРЕДСТВЕНОВ РОБОТОВ ГЕМОРОЙНИКИ крапка

М
мукачiвець

Люди, не забувайте про птахiв. Усе кругом замело, вiд холоду i голоду пташки замерзають на льоту. Щоб пережити холодну нiч, пташинi треба поiсти вдвiчi бiльше за власну вагу.Зробити годiвничку можна з пластиковоi пляшки, прорiзавши в нiй отвори i насипавши рис, пшеницю, гречку, пшоно, соняшникове насiння(несмажене) та пiдв"язати пляшку на дерево.

Читайте також