Закарпаття замикає трійку лідерів по приросту хворих на COVID-19 за добу

13
5

На жаль кількість хворих в області зростає і за останні 24 години ми обігнали Київ та Волинську область.

Найгірша ситуація із приростом хворих на коронавірус у Львівській області. Там діагностували COVID-19 у 173 людей.

Далі розташовується Рівненська область - 93 нові випадки, а от на третьому на жаль Закарпатська область із кількістю - 86 випадків.

Раніше повідомлялося, що через ситуацію із приростом хворих на коронавірус у Закарпатській області можуть посилити карантинні обмеження.

Коментарі

П
Пішті

Тілько сих випадків коронавіруса. Но штось ни єдного знакомого не знаю, ко би цим хворів. Люди які читають коментарії, отвітьте мені, чи є у вас знайомі хворі?

В
Василь

Для ти хто ще все не вірить! Хустська реанімація! Тяжко як хворим так і лікарям! Люююддиии дотримуйтесь норм карантину! Будьте людьми!!! https://www.facebook.com/100007568921873/videos/2629392537323018

Б
Бийці

Та ще й ганьби нема писати за вірус, самі розповсюдили цю хрень!!!самі дають вказівки кидати з літаків.

ДН
До нижнього

Ни одного.бо у нас полиции нема.э мусора, галими мусора и ТД.а полиции нема

Ф
Фаріон

Слава Богу що на Перечинщині розповсюдження вірусу призупиняється, але є друга біда. Розпочинається передвиборна гонка, а діючий голову голову ОТГ пана Погоріляка відпицькати від б"юджетного корита дуже важко. Ось і сьогодні задіяв у Зарічовім передвиборне зборище, у школі на спортплощадці очікується масове скупчення людей, звичайно без масок. Очікується приїзд бездипломного фюрера під кличкою "носатий сержант". Цікаво, а скільки їхня доблесна поліція протоколів напише?

Читайте також