«Закарпаття» зазнало поразки у Запоріжжі від «Металурга»

9
0

з великим рахунком - 3:0

Ужгородське «Закарпаття» після сенсаційної нічиєї тижневої давнини з донецьким «Шахтарем» в матчі 12-го туру національного чемпіонату серед клубів Прем’єр-ліги в Запоріжжі зазнало поразки з великим рахунком від тамтешнього «Металурга», який віднедавна тренує вихованець галицького футболу Роман Григорчук.  

Перед грою наставник ужгородського «Закарпаття» Ігор Гамула зробив категоричну заяву, що для його команди поєдинок у Запоріжжі є значно важливіший від домашнього матчу з «Шахтарем», який завершився сенсаційною нічиєю – 1:1. Адже з «Металургом» розігрувалися, як то кажуть, шість очок. Проте боротьби у цій зустрічі не вийшло – господарі здобули легку і переконливу звитягу.

Рахунок було відкрито на 25-й хвилині. Господарі заробили право на кутовий, після навісу гості відбилися, але повторна верхова передача Калонаса завершилася влучним ударом Вернидуба – 1:0.

А за вісім хвилин на табло загорілися цифри 2:0. По м’ячу не влучив найдосвідченіший гравець українського футболу Чижевський і Алозі подвоїв рахунок.

Проте помилявся у «Закарпатті» того дня не лише Чижевський. Чергова необачна гра оборонців призвела до того, що Аржанов вийшов на побачення з Надем і переграв його – 3:0.

Окрім трьох голів, гра запам’ятається і обопільним вилученням Вернидуба та Гомеса перед самим фінальним свистком.

Довідка.

«Металург» (Запоріжжя) – «Закарпаття» (Ужгород) – 3:0 (2:0)

Суддя: Ігор Іщенко (Київ)

«Металург»: Коваль, Тейку, Вернидуб, Калонас (Невмивака, 86), Польовий, Алозі (Каськов, 79), Аржанов, Міцейка (Опанасенко, 60), Карауш, Тіґорєв, Кривцов

«Закарпаття»: Надь, Чижевський (Андроник, 46), Зотов, Давидов, Біто, Браїла (Невуче, 46), Микуляк (Платонов, 69), Гомес, Болохан, Леандру, Трішовіч

Попередження: Тіґорєв (18), Міцейка (32), Каськов (90+1) – Трішовіч (29), Давидов (65)

Голи: Вернидуб (25), Алозі (33), Аржанов (46)

Вилучення: Вернидуб (45) – Гомес (45)

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також