Закарпаття зможе слідкувати за НЛО через Google

12
0

Співробітники закарпатського уфологічного клубу УФОДОС інтегрували базу зі спостереженнями «літаючих тарілок» над Україною в Google Earth.За допомогою Google Earth можна здійснити подорож у будь-яку точку планети: побачити фотографії, зняті з супутника, подивитися карти місцевості і т.д. Програма працює з тривимірною моделлю Землі, на яку накладено знімки Землі з космосу високої якості.

Google Earth дозволяє в різних масштабах вивчати поверхню Землі. Крім того, система підтримує створення і відображення для користувача інформаційних шарів, які можна організувати в ієрархічну структуру, а потім вмикати і вимикати у довільних комбінаціях. Саме такою можливістю і скористалися українські уфологи і інтегрували свою базу даних зі спостереженнями тарілок над Україною на тривимірну модель Землі.

«За допомогою Google Earth можна гуляти Україною, всіяною уфологічними історичними подіями як в горизонтальній, так і у вертикальній площині, – коментує Ярослав Сочка, координатор клубу УФОДОС. – Вивчення та аналіз «феномену НЛО» над Україною, а також місць улюблених «дислокацій» тарілок тепер перетворилося на захоплююче заняття».

Тепер, скачавши дороговказний файл з офіційного сайту «національного архіву свідоцтв НЛО над Україною» (http://ufobua.org.ua/google/ufobua.kmz) і запустивши його на своєму ПК, можна подорожувати місцями появи НЛО на Україні. В особливу категорію поміщено присутні на карті місця посадок НЛО (так звані «гнізда НЛО»), контакти людей з інопланетянами (як телепатичні, так і фізичні), «кола на полях» і повідомлення про різні аномальні явища різного плану.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також