Закарпаттям цікавляться у США, Німеччині, Англії

7
0

і, навіть, на Кіпрі

У лютому 2007 року обласна рада створила офіційний веб-сайт. З тих пір щодня його розділи поповнюються оперативною інформацією про діяльність депутатів та керівництва ради в сесійний та міжсесійний період, у тому числі й про прийоми громадян на місцях, участь депутатів ради в житті районів. інтерв`ю з головами постійних комісій, депутатами. Також подаються вісті з районів та міст області.



У розділі „Анонс“ – плани роботи на наступний тиждень.



На веб-сайті розміщено символіку краю, всі рішення обласної ради попереднього та нинішнього скликань, в окремому розділі „Актуально“ – обласний бюджет та Програму соціального та економічного розвитку області на рік, проводяться опитування громадської думки населення краю, запроваджено зворотній зв`язок між керівництвом ради та відвідувачами.



За період з березня 2008 по сьогодні тут надруковано понад тисячу публікацій, з якими ознайомилося 20 тисяч відвідувачів. Серед них – представники з Росії ( відвідувань – 919), Угорщини (833), США ( 617), Словаччини (354), Чехії (327), Великобританії (304), Німеччини (290). Більше сотні – з Норвегії, Польщі, Румунії, Австрії, Молдови, Франції, Іспанії, Канади¸ Швеції, Кіпра, Ізраїлю, Італії, Ірландії, Португалії, і, навіть, Південної Африки.



Серед популярних сторінок веб–сайту – “Новини“, „Рішення ради“, „Депутатський склад“, Мапа Закарпаття“ тощо.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також