Закарпаттям зацікавилися сингапурці

9
1

Олег Гаваші зустрівся з представниками компанії GFM

Сьогодні в області працюють 812 підприємств з іноземними інвестиціями. В економіку області вже вклали кошти інвестори з 49 країн світу. Цього тижня в облдержадміністрації відбулася зустріч ще з одним потенційним інвестором – голова облдержадміністрації Олег Гаваші зустрівся з представниками компанії GFM із Сингапуру.



Компанія GFM заснована має свої підрозділи по всьому світу, зокрема і у Словацькій Республіці. Саме плани щодо розгортання свого виробництва у Європі є пріоритетними для компанії на найближчу перспективу, – повідомив під час зустрічі Ніколас Тен, заступник генерального директора компанії GFM. Особливу зацікавленість для сингапурців представляє Закарпаття. Продукція, яку виробляє GFM, – металоштамповані вироби, зокрема і для електронної та автомобілебудівної промисловості. В області успішно працює завод «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед», який є потенційним замовником їх виробів. Тож зацікавленість проектом є обопільна, що підтвердив і представник «Джейбіла».



Як підкреслив Олег Гаваші, закарпатська влада завжди відкрита для серйозних інвесторів. І в цьому випадку буде надано максимум сприяння інвесторам, адже це нові робочі місця для закарпатців.





Коментарі

К
Кусi

Чергова афера ?

Читайте також