"Закарпаттяобленерго" оновило графік відключень на сьогодні. Вимикатимуть 3-4 черги одночасно

17198 26

"Отримано розпорядження диспетчера НЕК "Укренерго" застосувати чотири черги графіку погодинних відключень з 11:00 години до 17:00 години, " - повідомляє "Закарпаттяобленерго".

Уточнити, до якої саме черги належить ваша адреса можна за посиланням ТУТ.

"Білий колір — є електропостачання. Жовтий, зелений, помаранчевий, синій, червоний та фіолетовий кольори — відсутнє електропостачання", — йдеться у поясненні графіків відключень.

В обленерго додали, що графіки погодинних відключень електроенергії для Закарпаття сформовані відповідно до лімітів, які доводить усім областям "Укренерго".

Коментарі

Д
Дмитро

Ви просто сукі 4 лінія

А
Анна,

Помічникам депутатів збільшили з/плату до 132тис, 88тисяч їм мало. Це Третьякова-неадекватна людина, а нам підвищення тарифів та дебільні графіки. Та вас всіх на фронт потрібно відправити, нероби, бандюки, злодії, а військовим рахуєте копійки. Господь вас покарає!!!!

А
Анна,

Господи, коли вже нажретесь, коли вже ваші кишені стануть для вас важкими? Дайте населенню пожити, ми не можемо кожного дня купляти нові продукти, дай Боже вам наші пенсії, зарплати наших дітей, виплати наших військових .Ми бажаємо вам адекватної перевірки, надіємось що вас виведуть на чисту воду.

П
Правда

Чому в Мукачеві на вул. Довбуша ніколи не вимикають світло? Дайте відповідь.

Г
Гость

Подивіться графік 4 черги, світло з12 до 6 рана, але води не було, для чого мені світло вночі коли сплю , а ще і без води. Потім цілий день нема, дві години дали в обід, все в холодильнику потекло

Е
Елена

Таке знущання над народом України! Під час війни, в таку жару, немає можливості навіть продукти зберегти! Горять холодильники, купити свіжу їжу неможливо, бо в магазинах не працюючи холодильники, генератори не тягнуть цілими днями! Треба негайно перевірку постачання електрики! Це несправедливо

Т
Тетяна

Придурки! Хіба досить 3 години світла з 8 ранку до 22 вечора? З холодильника всі продукти викидаються, бо все псується та тече. А в домі ще мала дитина. Совісті у вас немає. Половина Кольчино вимикають електрику, а половина завжди зі світлом.

Е
Ельвіра

Обленерго, чому ваш головний офіс у Оноковцях постійно має е/е, та ще й на всіх поверхах кондиціонери працюють. А їх є дай боже скільки, майже півсотні, то лише що видно із центральної вулиці на одному приміщенні. А з другої сторони скільки їх, а ще будинків скільки у фірмі. І на всіх є кондиціонери. Скільки можна е/е зекономити. Але вони роблять цілий робочий день, бо вам жарко. А нам треба все знищити: холодильники, морозильні камери. Вам на все наплювати. На вулиці +37, а ви "лапшу на вуха нам вішаєте", бо всьо Укренерго виділяє. У перечині базар, ресторан, вулиці, де живуть начальники, депутатчики не відключають. А дитячі садочки, де діткам треба готувати їсти, бо там електроплитами, відключають. Ви на відключеннях бізнес робите, кишені набиваєте на нас простих людях. При такій температурі відключати світло на 13-15 год то вже просто нема слів. Це знущання над прости народом.

Д
Даша

Це нормально? В нас в 12 годин включили тільки, я до 12 нічого не пила

А
Анна,

Закарпаття найбільша область в Україні? Диспетчер Обленерго!!! Ви в адекватному , тверезому стані складаєте графіки? Хіба може холодильник за. 3-ри години охолодити їжу, камера заморозити після 6-ти годинного відключення і знову відключення на 5-ть годин. У вас що замість голови???

А
Анна,

ОБЛЕНЕРГО!!! Ви вже замучили населення брехнею. Коли буде адекватна подача е/е???? Що ви творите, на кого працюєте, на ворога??? Наші воїни гинуть на фронті, а ми від ваших зернових графіків. Ви чекаєте комісію ? Я думаю скарг достатньо для справедливої перевірки. Хоча корупційна влада працює на КИЇВ, а народ їй до сраки.Перестаньте видаляти коментарі.

О
Олена

Просто слів нема шо робиться.де мажори живуть там є.кому война а кому мать родна.де стройки ідуть бізнеси роблять там треба а де дітки малі та нетреба.

М
Мукачівец

Чому у Паланку вул.Козинці не виклучоють а такош Ерделі і Підзамкову Бо хтось з Начолста там проживає?

*
***

Ваші "оновлення" вносять лише зайву сУєту , замість порядку! Таке враження, що розробляють ці графіки якісь олігофрени.

М
Марія

Чому ві Новому Давидкові, одну частину села виключають, в другу ні, там , що живуть не такі, там ліміт не треба вирізати, де справедливість

Читайте також