"Закарпаттяобленерго" опублікувало графік погодинних відключень електрики на 21 травня

15124
3

Графік погодинних відключень електроенергії на Закарпатті 21 травня застосовуватимуть впродовж цілої доби, починаючи з 00:00 годин.

"Вівторок, 21 травня, – робочі будні, електроенергії потрібно багато, а після атак росіян на нашу енергоінфраструктуру виробляти її в достатній кількості немає можливості. Тому й графік на вівторок, 21 травня, більш "жорсткий", на всю добу, а не лише на вечір", — йдеться у повідомленні "Закарпаттяобленерго".

Уточнити, до якої саме черги належить ваша адреса можна за посиланням ТУТ.

Позначення кольорів у графіку: білий – є електропостачання; жовтий, зелений, помаранчевий, синій, червоний та фіолетовий кольори – відсутнє електропостачання; сірий – можливе відключення електропостачання.

"На жаль, після масованих ракетно-дронових атак окупантів генерації електроенергії не вистачає, так само як і не завжди нам у повному обсязі можуть допомогти європейські партнери. Тому відключення – вимушена міра, щоб тримати енергосистему всієї країни збалансованою", — додали на сторінці Закарпаттяобленерго.

Коментарі

О
Олександр

Для окремих вулиць черги не відповідають визначенним

В
Василь

Вуличне освітлення включається-виключається коли ще(вже) білий день.

КЗ
Краса Закарпаття

А подивіться, скільки вуличних вивісок блимає ввечері, -аптеки, rozetka та інші. Так, потрібен орієнтир клієнту, але не в такому обсязі зайвих "значків".

Читайте також