"Закарпаттяобленерго" вирішило відзвітувати перед громадою

17
7

У понеділок, 14 квітня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція Артема Мартинюка, першого заступника генерального директора-директор з енергозбуту ПАТ «Закарпаттяобленерго».

Нагадаємо, раніше підприємці та представники громади міста Ужгород оголосили про можливе блокування будівлі "Закарпаттяобенерго" через невдоволення еконоімчною політикою підприємства.

Завтра ж у доповіді генерального директора йтиметься про тарифи, вартість послуг, правила користування електричною енергією і всі дотичні питання у діяльності ПАТ «Закарпаттяобленерго». Розповість пан Мартинюк і про те, кому підпорядковується підприємством і чи вплинути на всі процеси.

Засідання відбудеться у приміщенні прес-клубу за адресою: м. Ужгород, пл. Жупанатська, 15/4 Початок о 14.00

Коментарі

К
костик

дуже правильно пише Іван і Електрик Повернути всі великі підприємства у державну власність і буде у держказні грошей багато Не треба платити за документацію грошей не піднімати тарифи на газ та світло Гнати бидлоту із Закарпаття Геть е

Л
люстрація

про втрати не забудьте!!!!!!!!!

Л
люстрація

Запитайся громада, про кабеля, що підключені до соняшних батарей у с.Камяниці! Треба координати кабелів підключення - це дуже просто в гуглі все видно!!!!

R
REM

Грамотний хлопець. Очікуємо публікацію по результатах прес-конференції.

И
иван

хай розкаже цей заступник чому документация на три фази в новий жилий дом щоб завести стоеть 28000 тисяч гривень я не знаю яки мавуть бити зарплати

1
123

Впиратись буде сука, повторить долю Яника.

Е
електрик

Нацианилизовати вси обленерго и будуть кошти в бюджети!

Читайте також