Закарпаттяобленерго: Задіяно графіки аварійних вимкнень

13
18

Відповідне повідомлення оприлюднило "Закарпаттяобленерго" сьогодні о 10:25 годині.

"В зв'язку з перевищенням доведеного ліміту, по розпорядженню диспетчера НЕК "Укренерго" в 10:20 відключаємо приєднання по ГАВ 1-10 черги", - йдеться у повідомленні.

Графіки аварійних вимкнень (ГАВ) - перерви, які здійснюють диспетчери оператора системи розподілу (ОСР) виключно за розпорядженням НЕК «Укренерго».

На те, щоб провести відключення, дається 15 хв.

В свою чергу, в Укренерго додають, сьогодні споживання електроенергії більше, ніж у неділю. Це пов'язано з початком робочого тижня і поступовим зниженням температури по всій Україні.

У зв’язку з цим зріс дефіцит потужності.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

С
Смотрящий

Петушня????

О
Олег

Як на це їбуче закарпатське обл енерго подати жалобу??Це за те що всі мовчат....Колективно звертатись показувати що тут відбувається,шоб їм конячого хуя засунули пов гланди,кожному хто відповідає за цей безпрідел

Р
РУСИН

Це жесть просто в Закарпатті самий низький рівень енергії... чого наші вибрані депутати які представляють Закарпатську обл. Не піднімають це питання??? Коли вибори та ходять їхні посланники у конвертах гроші придлагають за голос, а коли потрібно відстоювати область та язики в гузиці позапихували!!! А може тому що на їхніх вулицях є світло... і чилядь най терпить собі...

І
Інфа

Що за брехня, у Франківську холодно і їм менше виключають, а на Закарпатті весь час нема, сьогодні вже по 6 год нема, 2 є. Куди йде енергія?

Б
батя

Звіт на офіційному каналі укренерго за минулий тиждень в Києві люди сиділи без світла в середньому по 5 годин,у вихідні по 4,а на Закарпатті люди З світлом сидять по 5 годин....робіть висновки!

В
Віка

Обленерго дурить народ, як може, напевно хтось хабарі дає. Як це зрозуміти? Я живу на Можайського, майже цілодобово немає світла, працюю на Капушанській, вже другий тиждень світло не вимикають, дуже рідко, хіба що на 1-2 години. В нас що, не однакові люди проживають? Ми не в одній краіні живемо? Може Капушанська вже до Словаччини відноситься? Це порушення прав людини. Треба писати петицію в Киів. Тут справедливості не знайдемо.

Е
Енергетик

Шкода шо хмар нема!!! Би до вас грум в“єбав! Всі області освітлюються їм хватає щей на вуличне освітлення!! Бо дорога з Києва до Львова освітлена і навіть невидно шо в країні блекаут. А у Закарпатті включають на дві години три рас на сутку!!!! Може кіби менше толкали на румуни мадяри та булоби і нам доста!

КМ
Клан мажорів

Потрібно змайструвати на річках якісь ГЕСи у горах накласти вітряків і нах того Ахметова послати вмісті з УкрЕнерго!!! Зробити зелену енергетику в області !!!

В
Василь

Електрику дають по 4-6 годин на добу! Такого беспределу більш ніде нема, як на Закарпатті! Зе-влада працює на москалів!!! Енергетиків-скотів вже скоро вішати на електричних стовпах будуть за сейсь бардак, що з людьми коять.

С
Свічка

Оооо там ДТЕК картинку в видав ош у Кийові світло вимикають на 5 годин за цілу сутку! А туй Біг би їм в просак уєб..в на 4 години в сутку дають! Шо то ся так робить аааа? Не зрадонька проти Закарпаття насувається ДОНЕЦЬКИМ провласником нашої енергії...

Q
Qwerty

Які графіки?! Світло є по 1 годині рано , а пак аж вночі 2-3 години Дістали вже Що то за економія така? Лем в Закарпатті бл. треба так економити? Х..ню не пишіть Пишіть як є: здіваємся з людей, п....ме гроші, робим все аби був безлад

Ш
Шоу-гор

А чого мовчите про мобілізацію,хватають усіх подряд,як собак...

С
СуперМаріо

Закарпатські енергетики - це скоти регіанальні. Ніде так не знущаються з людей, як у нас.Знайомі у Львові пишуть, що у них з світлом набагато ліпше як у нас. Це при тому, що половину підстанцій побили ракетами.

В
Василь

Брешуть електрики!!! Роблять все для перемоги, паскуди!

Л
Лампош

Ще мало пожиєш, привикнеш, тай порозумієш!

П
Пиня

Як люди раньше могли без електрики жити я вопщє не розуміву

У
Ужгородська

світла ниє з 5 годин рана уже 14 ...може доста пи3діти ге?

Ю
Ю.П.

Включать на 1 годину, а виключають на 4 години. Піти їм писок набити цим продавцям за бугор.

Читайте також