Закарпаттю не дали грошей на ремонт житла

5
0

Натомість Луганська і Харківська області та Донецьк отримали 400 млн грн

Для Закарпаття не надійшла субвенція на ремонт житлового комплексу. Водночас Луганська, Харківська і Донецьк отримали субвенцію у розмірі 400 мільйонів гривень. Про це учора, 4 вересня, під час прес-конференції розповів начальник головного фінансового управління Закарпатської ОДА Петро Лазар, – інформує власкор ЗІКу.

Субвенція на ремонт житлового фонду, як вважає Петро Лазар, була розподілена «вручну». Так само, на його думку, зробили й із субвенцією на соціально-економічний розвиток. Обсяг останньої склав 16,5 мільйонів гривень, хоча із розрахунку на чисельність населення, Закарпаття мало отримати 22 мільйони гривень.

До того ж, начальник головного фінансового управління області розповів, що із 100 мільйонів гривень субвенції призначеної для розвитку депресивних регіонів, Закарпатська область «не отримала ні копійки, як і більшість областей західної України».

Губернатор Закарпаття Олег Гаваші висловив сумніви стосовно справедливості розподілу державних коштів по областях. «Мені здається, що Донецька область уже отримує другий бюджет», – сказав Олег Гаваші під час прес-конференції 20 серпня.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також