"Закарпаттю" прогнозують легку перемогу над "Арсеналом"

19
0

Напередодні першого офіційного поєдинку ужгородського «Закарпаття» у новому році, у крайових представників ЗМІ з’явився ще один обов’язок: телефонний дзвінок клубного журналіста усім нагадав про існування традиції передматчевих прогнозів на матч за участю нашої команди.

Михайло Попович, заступник головного редактора газети «Новини Закарпаття» - 2:1.

- Різниця у класі відчутна, тому й прогноз – на користь ужгородців. Тим більше, до стану «Закарпаття» повернулися грізні Сергій Давидов та Алєксандар Трішовіч, дії котрих у матчі проти «Арсеналу» повинні сказатися. Ще один фактор, який демонструє нерівність сил колективів – зустріч цих команд у першому колі чемпіонату. Завдяки цьому переможний результат підопічних Ігоря Гамули ніяких сумнівів не викликає.

Ярослав Світлик, журналіст газети “Старий Замок – Паланок” – 3:0.

- Вважаю фаворитами зустрічі саме підопічних Ігоря Гамули, оскільки тренувальний цикл ужгородської команди – показовий. Щодо гри, на мою думку, господарі переважатимуть усі 90 хвилин. Також перевагами краян є те, що їх наставник вміє налаштувати гравців на гру, до того ж хорошій грі сприятиме відповідна погода.

Денис Фазекаш, спортивний оглядач видання «Закарпатська правда» - 2:0.

- «Закарпаття» однозначно переважає суперника в класі, і це – головне. Зусилля Матвія Бобаля та Мірко Райчевіча забезпечать потрібний результат.

Нагадаємо, що матч ужгородського "Закарпаття" з білоцерківським "Арсеналом" відбудеться сьогодні на стадіоні "Авангард" в Мукачеві, початок о 16.00

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також