Закарпатцеві, який через ревнощі облив конкурента кислотою, загрожує від 5 до 8 років в'язниці

9
2

Поліція Закарпаття вже направила до суду матеріали відносно злочину, вчиненні якого підозрюють 20-річного уродженця Тячівщини.

Як зазначають в ГУ Нацполіції Закарпаття, досудове розслідування у справі щодо заподіяння ужгородцю умисного тяжкого тілесного ушкодження завершено.

Правоохоронці матеріали з обвинувальним актом скерували до суду, який має визначитися з вироком.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили мотиви та обставини інциденту. У заподіянні тяжкого тілесного ушкодження підозрюється 20-річний уродженець Тячівського району, який навчається в Ужгороді. Через ревнощі чоловік вирішив поквитатися зі своїм опонентом. Обравши час та місце, підозрюваний викликав ужгородця на зустріч і плюснув йому в обличчя кислотою.

Як раніше Mukachevo.net розповідало, 25 січня, в Ужгороді, близько 9-ї вечора 26-річний Михайло Грабар зробив замовлення у місцевому кафе і вийшов на кілька хвилин на вулицю.

В цей момент до нього підбіг молодик, лице якого було обкутане шарфом, і бризнув невідомою рідиною в обличчя. Чоловік забіг назад у заклад промивати обличчя. На щастя там якраз опинився лікар, що й допоміг фахово все це зробити.

Тоді чоловік зазнав серйозних ушкоджень обличчя, частково втратив зір. Йому було зроблено кілька операцій.

Так, майже через рік, 26 грудня поліція таки розкрила цей злочин. Правоохоронці з'ясували, що у злодіянні підозрюється 20-річний уродженець Тячівського району, який навчається в Ужгороді. Через ревнощі юнак вирішив поквитатися зі своїм уявним «суперником».

Злочинець все добре продумав, а сульфатну кислоту купив в Інтернеті.

Він запросив на зустріч потерпілого, назвавшись клієнтом, який потребує страховки. Коли жертва прийшла близько 21-ї години 25 січня в обумовлене місце до кафе на вул.8 Березня, нападник підбіг на вулиці й плеснув юнаку в обличчя кислотою з банки, після чого втік.

Пізніше Ужгородський міськрайоний суд відправив зловмисника з Тячівщини під домашній арешт на 2 місяці.

Коментарі

Ю
ю

облив кислотою - 5-8 років, Зайцева убила 6-ьох - 10. Логіка? Точно, де гроші, там логіку не треба.

Ф
Фосс

Студент УжНУ-робити не хотыв...А витися теж=НІ..Ці батьки цього ТЯЧіВЦЯ постійно матер.УТРИМУВАЛИ.воно бухало і докотилося..Ні спеціаліст з нього НЕ БУДЕ,ні робочий-ніхто..А ще в тюрьму..тай по тому...

Читайте також