Закарпатцеві, в якого виявили повний бус сигарет, загрожує штраф (ФОТО)

14
5

Чоловіку, якого затримали з понад півсотнею ящиків сигарет, інкримінують незаконне зберігання та транспортування з метою збуту контрафактних цигарок.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що затримали закарпатця з чималою партію нелегальних сигарет у вересні минулого на околиці села Неліпино Мукачівського району.

Тоді, під час огляду мікроавтобуса «Мерседес», яким керував мешканець Сваляви, правоохоронці виявили 52 ящики з тютюновими виробами без марок акцизного податку України.


В Держприкордонслужбі розповідають, що детективи ТУ БЕБ в Закарпатській області розпочали кримінальне провадження, оперативний супровід якого здійснювали офіцери головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону.

Згідно з інкримінованою ч.1 ст.204 ККУ за скоєне закарпатцеві загрожує штраф у розмірі від 85 до 170 тисяч гривень з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

П
Правда

Ті шекаладні бариги вже замучили простий нАрід

П
Прок

За шо тьюрьма? Чоловік спасає українців від сигарет

МК
Матёрий КоКоТ

"ЧінґЛі XyїнґЛі"""""",,,

П
Петро

Ісе везли із Дубрівки,штось там затихло,,,,,,,,

П
Пропаганда

який порядок буде в украини коли ...нич не роблять тики штраф ...на 20 рокив тюрми тоди порядок буде ...а так нигда нигда

Читайте також