Закарпатці допомогли угорцям відкрити підпільну "фабрику" з виробництва цигарок? (ФОТО, ВІДЕО)

29
3

Лише за один день у місті Ніредьгаза (Угорщина) співробітниками місцевої податкової поліції (NAV) було виявлено два факти, пов'язані з нелегальним обігом тютюнових виробів.

Зокрема у одному з приватних будинків виявили цілу "фабрику" з виготовлення сигарет. Коли поліція завітала до господаря з перевіркою, той спробував втекти, але марно. У приміщенні та підвалі будинку було виявлено сотні кілограмів тютюну - подрібленого та у листах, а також станки для виробництва сигарет у домашніх умовах, готову "продукцію" та акцизні марки. Було арештовано двох осіб та вилучено тютюну на 20 млн форинтів.

Як повідомляють угорські податківці, у той самий час неподалік було затримано вантажний автомобіль "Мерседес" з українськими номерними знаками. У ньому виявили 60 тисяч пачок сигарет, а також 113 млн офринтів та 2000 євро. Водія, мешканця Закарпаття, було затримано. Нині триває службова перевірка - чи не мають ці два випадки між собою зв'язку.

Мукачево.net

Коментарі

Р
Рекет

Так Бровди Шаранич и Лунтик это все Яценюка бригада которая катает контрабас туда сюда

М
Митник

Видно що автомобіль Мерседес з 60-ма тисячами пачок сигарет пройшов через кордон, саме в ті хвилини коли в Борюселі Яценюк доповідав як нова влада на кордоні з корупцією бореться

М
Митя

Бровди всплакнул после прочтения новости крокодильими слезами

Читайте також