Закарпатці досі блокують трасу Київ - Чоп у Ракошині (ФОТО)

16
10

Попри спроби вмовити людей зняти блокаду та оформити свої вимоги у вигляді офіційних звернень до влади, натовп не пішов на компроміс.

Усі спроби проїхати зранку через Ракошино трасою Київ - Чоп закінчилися невдачею. Блокувальники кажуть, що найближчим часом не планують відкривати дорогу та облаштували міні-барикади з клумб та лавиць.

В Закарпатській ОДА протест людей, який триває вже майже 20 годин, ігнорують.

Черги з вантажівок та автобусів, які застрягли в заторі, розтягнулася на кілометри по обидва боки.

Мукачево.Net

Коментарі

Ч
Читач

А хто може гарантувати що завтра за спинами цих жінок не стануть "правослвні русини" з автоматами про яких говорив Гецко??? Ви задумувались над цим? У що це може перерости? Чи вам потрібен Донбас у Закарпатті???

Р
русини

Молодцi ракошенцI! Держiться!

ПД
патріот ДО людей

А ДЕ БАНДИТСЬКІ КРИСИ, АВТОРИТЕТИ, РЕКЕТ ПОДІВАЛИСЯ, ЯКІ БОМБИЛИ МУКАЧІВСЬКІ ВИБОРИ, ПОБИЛИ СТУДЕНТІВ У СВАЛЯВІ, БАНДА НА АВАНГАРДІ і.ін. ? ТРЕБА ЇХ ЗІБРАТИ ВСІХ, І ЗРОБИТИ З НИХ ШТРАФБАТ, А МІЛІЦІЯ І СБУ МАЮТЬ ІТИ ЗА НИМИ І ГНАТИ ЇХ НА ПЕРЕДОВУ !!!

К
Клінс

Українець, думка матерів то їх думка, але тут дії а не думки. Як до вас не дійде ніяк, що служити треба буде в любому випадку. Так, є ризик померти, але це війна. Чому Порошенко не йде на компромис і не припинить це все? Бо неможна віддати частину країни просто так, бо хтось її захотів. Он, Турчинов з Яценюком віддали Крим. Не будемо відстоювати своє - заберуть все шо маємо. Донбас далеко, війну ми не відчуваємо, в нас мир, але завтра буде тут те саме, якщо кожен залізе під мамину сукню а жону і сестру відправить перекривати дороги. У всі чпси всі країни воювали, померали багато людей і то норма війни, якщо політики неможуть вирішити питання мирно. Нема на вас Сталіна, відмовився захищати Батьківщину - зрадник народу і розтріляти на місті. І так має бути.

FU
fuck u

Селюки тупs!

У
Українець

Який саботаж да шо ви женете? Якщо в матерів відмінна думка він націоналістів - це не значить, шо вони куплені чи привезені. А те що дорога досі перекрита - вина голови ОДА, він мав бути біля людей вже через годину. Але ні - очко заграло!

ЛС
лисий самурай

Батальйон тер. оборони туди не відправили і губернатор поставив це собі в заслугу - зберіг життя багатьом хлопам, а як жони не хочуть відправляти своїх чоловіків - вони додають сил агресору...навіть якщо зібрання проплачене справжній губернатор не має боятися туди їхати - в кінці кінців страждають і водії - чи вони теж проплачені? Масовий, безрозбірний набір усіх підряд - це ознака попередніх провалених мобілізацій...Закарпаття й так платить величезну ціну - там майже вся 128-ма, прикордонники, а зараз ще й рятувальників майже всіх відправляють.

JP
judas priest

В СБУ Заккарпаття вже мали б знати,хто це мутить і на чиї гроші робиться саботаж.

К
керри

Лунтік мав бути весь цей час з людьми, а не заяви кидати на сторінку ОДА. ганьба такому керівникові!

ВM
Вебсамер Misanthrope

В Закарпатській ОДА протест людей, який триває вже майже 20 годин, ігнорують. - то брехня, шановні редактори. Голова ОДА Валерій Лунченко з цього приводу сказав, що акції протесту, перекриття доріг жінками, які сталися останнім часом в краї, мають пожекуди політичне забарвлення. Мовляв, виходить на дорогу кілька десятків чоловік, аж раптом до них невідомо звідки приєднуються кілька сотень привезених "активістів". "Це лише збуджує ворога, показує йому нашу слабкість. Не потрібно додавати сил агресору", — сказав В. Лунченко і додав, що правоохоронні органи проводять розстеження за кожним фактом.

Читайте також