Закарпатці готуються до святкування Дня Перемоги

10
0

Закарпаття готується до відзначення 65-ої річниці Перемоги. Окрім підготовки до урочистих заходів 9 травня, триває впорядкування місць їх проведення. Одним з ініціаторів урочистостей виступив Єдиний Центр.

Разом з місцевими мешканцями та працівниками комунальних підприємств представники Єдиного Центру прибирають могили, захоронення загиблих воїнів, долучаються до благоустрою і ремонту пам'ятників визволителям, добровольцям краю, територій біля меморіальних комплексів, парків і скверів, де заплановані святкові заходи.

Зокрема, в Мукачеві спільними зусиллями вдалося навести  лад у міському парку Перемоги. Окрім дорослих, у цій благородній справі допомагали й учні навчальних закладів. І тепер тут, за словами голови міської організації Єдиного Центру Михайла Лабоша, розчищено чагарники, висаджено молоді дерева, ялинки, акуратно прибрано  доріжки/

- Буквально за тиждень у цьому парку відбудуться урочисті заходи, присвячені 65-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Десятки ветеранів, мукачівців, гостей міста прийдуть у чистий, прибраний парк, щоб покласти квіти до Вічного вогню, - зазначає Михайло Лабош.

Заходи з благоустрою та впорядкування місць військових поховань і територій навколо пам'ятників - за участі членів Єдиного Центру -  тривають і в інших населених пунктах краю. Окрім того, як зазначив керівник секретаріату обласної організації Єдиного Центру Володимир Шкріба, напередодні 9 травня та безпосередньо в день свята очільники територіальних організацій, активісти-партійці зустрінуться з ветеранами війни, учасниками бойових дій, родинами загиблих воїнів, нададуть їм посильну допомогу, долучаться до організації урочистостей, вшанують пам'ять героїв-фронтовиків.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також