Закарпатці, які повертатимуться з Чехії, повинні відбути 2-тижневу самоізоляцію

12
16

Україна внесла Чехію та Болгарію до списку країн "червоної зони".

В оновленому 9 липня списку від Міністерства охорони здоров’я України до "червоної зони" увійшли країни, де кількість заражень коронавірусом на цей час перевищує 40 на 100 тисяч населення.

Для Болгарії цей показник становить 42, а для Чехії – 41,6.

Відтак, після повернення з Чехії та Болгарії українцям необхідна 2-тижнева самоізоляція або пройти ПЛP-тест.

"Впритул" до показника "40" наблизилися Румунія та Сербія - там кількість заражень на 100 тисяч населення становить 39,3 та 38,6 відповідно.

Сама Україна за цим критерієм також "червона" - 62,4 на 100 тисяч населення.

Українці можуть перевірити можливість в'їзду за кордон за кількома сервісами: список.

Нагадаємо, нещодавно Чорногорія додала Україну до списку країн, з яких можна в’їжджати без додаткових обмежень, пов’язаних з пандемією коронавірусу.

Коментарі

1
1

“марія”,то соросовський провокатор-бот, “відповідальна активістка”,як і “чеський мукачівець”,соросовські дегенерати. Чезія і наполовину не вводила карантіногеноцид,як у укрі!Білорусія приклад! Ніє ниякого вірусу,нияких ковідхворих,больниці пусті! А тролятина туй істерить і бреше бо сорос і злодійська власть вержуть 30 центу за висер!

6
67

Від звичайного грипу помирає значно більше людей, аніж від короновірусу. Чомусь у зв"язку із грипом ніхто не вводить карантин. Глобо-масони охуїли!

М
мкчв

Спочатку Окраїні треба добитися такого рівня боротьби з вірусом як Чехи а потім заносити їх у червнону зону. Кіби в Україні було би хоть наполовину так суворо і люди так би до того віднеслися то не було би такої проблеми як тепер. А з таким подходом держави (слимаки) + бидло = будете сидіти ще на карантині роки два як мінімум.

ЧМ
Чеський мукачівець

Марія - респект!!! Одна розумна думка серед всього того безграмотного гуканського, тупого сміття...

М
Марія

Ті хто пише, що в Чехії коронавірусу нема, чого ви не ставили в приклад Чехію кілька місяців тому? Там просто суворо дотримувались карантинних вимог, за порушення карантинних вимог-штраф понад 100000 евро. Причому це найбільші штрафи серед усіх країн ЄС.А тепер і справді знімають карантинні обмеження, бо там народ, а не бидло, а ми будемо сидіти з бидлом в карантині , як мінімум до Нового Року.

М
Мукачево

Ідіотизм у Чехії Короновіруса нема, Чехи навіть маски познімали, а тут мають бути на самоізоляції

А
Абасс

Когда вы уже успокоитесь. Конституции в Украине НЕТ!!!! НЕТ НИКАКИХ ПРАВ ЧЕЛОВЕКА НИ НА ТРУД НИ НА ОДДЫХ! ЗДЕСЬ ТЫ НИКТО! И ЗВАТЬ ТЕБЯ УКРАИНЕНЬ---- НІЯК!!!!

М
молодці

правильно! бо зараз народ не встигне припертися з Чеху та нараз шастає по всьому городу а дале хворих тіко шо місця нема в лікарнях

М
Мкчв

А звідки вони знають точно завдки я повернувся? Маразм

З
Закарпатець

Ебаньки,ідіть спати і тепло ся вдівайте бо коронавірус вас хопит

ЧМ
Чеський мукачівець

Не держава кончена, а деградовані люди ,які її населяють, які вибирають такого зе-президента, які хають все своє, які вважають себе "наймудрішими" у світі, лиш знають " оцінити" інші держави, не виїзджаючи з своно болота,які ні в що не вірять, але " знають" , що весь світ їх дурить. З таким забитим і тупорилим народом , Закарпаття , буде до безконечності в карантині. Гнийте і далі у тому прекрасному краї, який спаскудили до жаху безграмотні і деградовані ідіоти!

Ч
Чистильщик

А що багато є тих хто хоче повернутися із Чехії ? Кончені закони у конченій країні.

П
Просто

Оо да хай малують далі статистику хвороби хай і ви мукачево нет підтримуйте так людям скорше рване аби палити всю владу)скоро буде весело Балоги і остальні дипутати тримайтесь вам буде боляче!!

З
Закарпаття

Не влада а зборище шизофреніків !

Г
Гришс

Пустите всех через переезд на обьезной. Пока перелезут и карантин кончится.

Ю
Юра

правильно бо іменно з Чихії закарпатці і тягнут тот коронавірус

Читайте також