Закарпатці, які їздять на іноземних номерах, будуть платити за українські дороги?

5
24

Такий законопроект вніс до Верховної Ради України в рамках змін до Податкового Кодексу нардеп Дмитро Лінько.

Проектом Закону передбачається плата за користування автомобільними дорогами під час проходження прикордонного контролю шляхом придбання талону на 5,10,30 днів, 6 місяців або рік. Вартість такого талону встановлюється Кабінетом Міністрів України відповідно до митного тарифу.

Збір пропонують стягувати  лише з автомобілів, зареєстрованих за межами України, при перетині кордону.

Надходження від встановленого збору стануть додатковим джерелом фінансування дорожнього господарства України та допоможуть покращити стан українських доріг. Отримані кошти, з такого збору, матимуть чітко визначене цільове призначення – ремонт дорожнього полотна та будівництво нових автошляхів України, зазначають у пояснювальній записці до законопроекту.

Також, введення вищезазначеного збору має стати стимулом для громадян України, які використовують транспортні засоби зареєстровані за межами України без перереєстрації.

Мukachevo.net

Коментарі

Д
Друг

Підараси йобані у мене машина на наших най раз зроблять дорогу а потом збирають гроші а не рас хочуть збирати а потом робити найшли дураків

П
про100

Давно треба боло изробити!!!!

В
водій

Ці дибіли щей не такого напридумують! САЛА УКРАЇНІ! Ми й так сплачуємо дурні гроші за кончені дороги, вбиваємо свою ходову! Хто мені за неї сплатить? яйценюк чи парашенко? В Європі платиш за автобани, а в нас за що платити? Іноземці будуть кляту україну десятою дорогою об'їзжати. Пора цих підарів за януковичем до москалів гнати!

П
Пасульов

Не мерегуйтеся пак нич із того не буде

ДА
до Ааааааа

Чий псих?!!!! Заберiть!!!!!!

А
Ааааааа

Правильно! Вобще підарасам запрітити ся возити на іноземних номерах! Навішавуть прапорів та гаішників пужавуть! Розмитнюйте машини і возіться на украінських номерах патріоти йобані!!!! Щезлибисьте!

4
432

!!То шо за розументош такий закон написав, оби їх уже покрутило в тій Верховній раді, скоро пукнеме й за тото платити треба буде а до жопо щетчик заставлять купляти! Бикота срана Сесе не власть а хуже нацистів...

В
Варошський

А де автомайдан, де то товариство властників авто на іноземних номерах, шо так активно скакали на майдані? Де вни ся поділи, чого не протестувуть?!

С
Саша

Якщо знімуть з вартості палива акциз на дороги що складає 60% і які аж ніяк за призначенням не використовуються, відремонтують дороги, щоб хоч ям не було тоді я не проти щоб всі платили за користування дорогами. Заплатимо ті гроші що зараз на ходову витрачаємо. Всі у виграші.

3
333

В'їзд транспорта у вариш зробити платним. Зароблені гроші на соціальні маршрутки.

З
закарпатець

ці всі налоги вже закладені в ціну палива, бо всі хто йіздить на таких номерах заправляються на Україні)))

Д
Достали

Йсе не власть, а дебiли сплошнi! Хужi од тих,шо були раньше в сто раз!!!!!!!!!!!!!!!!!

П
Патрiоту

Ти хоч розумiеш, наскiльки ти зазомбований лошара?

JD
John Deere

Патріот, коли ти зрозумієш, що тебе обманюють. Як задовбали такі ідіоти

П
Патріот

Ну що быкота, доїздилестисі? Давно треба було! А якщо громадяни Угорщини чи Словакії їздять на українських номерах, також най вводять таке в себе.

1
123

а ще можна обкласти налогом всіх у кого є загран паспорт, і тих в кого його нема, хто виїзжає на трасу - нехай платить, а скільки можна зібрати за проїзд світлофоорів, перекресть, шлагбаумів, якщо в машині кількість людей менше ніж посадочних міст і тд.

В
Водій

За їзду по наших дорогах ще доплачувати водіям треба.

S
sk

так уже платимо в ціну палива враховано податок на дороги, дайте розмитнення "по Європейськи" то й назбераете на дороги.

7
7

Абсурд вже

Р
р

аналогычно ми всі і платимо.

9
911

Как всегда все через одно место делают. И так понятно,что дорог можно еще лет 20ть не ждать. Решили просто еще раз пАкращить людям жизнь,нашли еще одну кормушку для чинушей и в добавок прибавится еще пару коррупционеров. Дайте людям нормальные цены на растаможку авто с Европы! Почему местные Закарпатские старо-ново избранные депутаты не отстаивают интересы своих избирателей и местных жителей?

!
!

Якщо приймуть то я увірений на всі 100% що Словаки та Мадяри введуть аналогічно до наших машин!

P
Panamera

Який молодець!! Все для народу!!!

ВТ
вони там зовсім подуріли?

за шо платити?? за наші цураві дороги? іще одно покращення

Читайте також