Закарпатці мають надію: З 1 червня запускають потяги та міжміські автобуси

7
15

Про черговий етап пом'якшення карантину розповів на брифінгу заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Так, згідно запланованих заходів, вже з 1 червня планується новий етап пом’якшення карантину – зокрема, відновлення роботи залізниці та автобусного сполучення між містами, відкриття автошкіл, спортзалів і басейнів.

"З 1 червня, якщо будуть досягнуті певні індикатори епідемічної ситуації, планується відкриття басейнів і спортзалів. Також відвідування освітніх занять у групах не більше, ніж 10 осіб. Наприклад, розпочнуть роботу автошколи. Також планується з 1 червня запуск залізничного транспорту і міжобласних перевезень автомобільним транспортом", - зазначив Ляшко.

Також, додається, що дозволять відкрити й басейни та спортзали, але з певними умовами.

Зазначимо, Закарпаття через свою сумну статистику не потрапило під дію ІІ етапу пом'якшення карантину. Але, згідно даних за останні дні, є надія, що до 1 червня ситуація в області зміниться.

Коментарі

ПС
Параграфу совершенно секретно

У Радванці поміж цигану є секретна бактеріологічна лабораторія НАТО.

П
Параграф

Читайте цікавий договір опісля першого майдану: "Угода між Міністерством охорони здоров'я України та Міністерством оборони Сполучених Штатів Америки стосовно співробітництва у галузі запобігання розповсюдженню технологій, патогенів та знань, які можуть бути використані в ході розробки біологічної зброї". Дата підписання:29.08.2005. Дата набрання чинності для України: 29.08.2005. Цікаво, скільки в Україні розташовано лабораторій в рамках цієї угоди? Чому їх знаходження заборонено на території США? Чому в інших країнах можна?

О
Олександр

Не відкривайте нічого, у мене і селі уже 5 хворих коронов, ужем запінив окна і двирі, дихаву через пласмасову трубку, коли уйду з бункере не знаву...

Р
ромаріо

Він зи мнов жиє .Як дасте яку дисятку гривен то приведу го до вас на верьовци.

АЗ
адміністрація закладу

Берегсазький психоневрологічний диспансер розшукує свого давнього пацієнта Шоні Майдауна. Всім небайдужим прохання повідомити про його місцезнаходження. У зв'язку з прогресуванням проявів шизофренії пацієнт потребує негайної примусової ізоляції для медикаментозного лікування

1
15:57

Шоніциле, ти краще відівчися стовпи обсикувати і ліс насади на місто того який вирубав з цімборами. Доста ганьбу в Закарпатті робити і за перевалом гадити!

М
Майдаун

Тупорилий “відповідальний”13:51,,та мета карантіну досягнути показників!? Йолопе,ніє ниякої епідемії,пандемії,є розводняк капіталістичний.Капіталішты з Амазонів,фейсбуків.... озолитилися. Через таких тупорилих ми в ямі. Бо коли руйнувуть держави,то отакі “активісти”,“швідомі”, “відповідальні” є гробовщиками!

М
Майдаун

Блювото,15:09,галіцаї,то раби у слуг Європейських.То не льоди,то смрад і мерша! Кіби не трударі русины,та поздихалибисьте з голоду,бидлото. Помню,в 1996р.,вушливий дідо галіцайський на базарі раховав копійку,но радувався бо у нас Конституцію прийняли! То @банута людська мутація!

ШБ
Шмірґлі бачі

Знову русинська циганота за перевал попре стіни обсцикати і на людей п'яними кидатися.

В
Василь

Та пустіть сисі маршрутки люди не міліонери аби на таксі їздити! Гоно проїзд і 15 рублів буде а не 80 за таксі. За.....ли...

ДК
до- Коронавірус 13:21

до- пана "Коронавірус"Шановний Поки НеДосягнемо Показників Які Належать і ЛЮДИ Будуть Норм Реагувати на Вимоги-Та Доти не Буде ДОЗВІЛ на Поїзди і Автобуси*А то Тіки й Думає=ЯкБи м у Львові ДОРОЖЧЕ Свою Капусту і Салат і др-_ПРОДАТИ -а Вимоги Карантину ЙОМУ Безразлічні-ОТ ТОМУ і ТАК!

К
Коронавірус

12:56,правду пишите! Поки народ не взбунтує,до тих пір будуть іздіватися! Приклад Черкас!

ДР
До редакції

Чому надаєте неповну інформацію. Ляшко чітко сказав, що Закарпаття не дотягує до показників, які необхідні для чергових послаблень. Отже, поки що, надія є, але точно з 1 червня не буде того, що ви кажете.

Д
Доброжелатель

Ну и рассмешил Шмірґлі бачі :)

ШБ
Шмірґлі бачі

Не пушчати електричку на Лємберґ, нішто нашуй челяди там чинити. Особєнно зарічан, вмісто капусти вірус гонні даякий привести. Капусту і ми любиме.

Читайте також