Закарпатці масово скаржаться в прокуратуру на дії міліції

10
2

Минулого року відбувся незначний ріст кількості звернень до органів прокуратури. За цей період вирішено майже 6 тис. звернень громадян та юридичних осіб, з них задоволено 157(2,6%).

На особистому прийомі прийнято 4213 звернень, з них кожне сьоме особисто керівником прокуратури.  На 7% збільшилася кількість вирішених звернень з питань досудового розслідування.

Близько половини цих звернень стосувалися скарг закарпатців на дії і рішення слідчих МВС (1152), з яких 33 (майже 3%) задоволено.

Вирішено 11 звернень щодо незаконних методів розслідування.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Коментарі

ДК
для кума

Почитай хто являється "процесуальним керівником" за досудовим розслідуванням частина 2 статті 36 КПК України, а також ознайомся хто саме приймає процесуальне рішення повідомляти про підозру, відкривати матеріали досудового слідства стаття 290 КПК, погодження всіх клопотань тощо. Тому і не буде більше таких питань... Згадайте коли приймали КПК говорили, що це друга Контитуція і рівно через рік після вступу КПК в законну силу (20.11.2012) почався Майдан, у звязку із тотальною корупцією та несправедливістю, однак коли прийшли порохи та яценюки вони зрозуміли, що цей КПК їм підходить. Юристи підтвердять, що з цим кодексом недоторканими залишаться прокурори, оскільки на них все зациклено, відсутній принцим "стримування та противаг"

К
Кум

Три відсотки задоволених звернень громадян на тотальний "беспредел" міліційського слідства та і взагалі свідчить про те, що прокуратура не тільки не реагує на порушення законів, а навіть сприяє їм. Із цього можна зробити один висновок, що дану прогнилу правоохоронну систему треба кардинально перебудовувати і чим швидше, тим краще.

Читайте також