Закарпатці на мобілізанцію налаштовані патріотично (ВІДЕО)

11
8

За це проголосували народні обранці. Цього разу дещо змінились вимоги до хлопців, вікові обмеження.

Президент України подав до Верховної Ради указ  Про часткову мобілізацію. Документ зареєстрували в парламенті. Відтак найближчим часом військовозобов’язаним почнуть надходити повістки. Пан Микола – пенсіонер, каже це вимушений крок влади.  Потрібно щось робити , аби захистити  країну від окупанта. Чоловік розповідає своє бачення ситуації, навіть не підозрюючи, що сам ще придатний до служби. Згідно з Указом президента термін мобілізації  45 діб. Якщо минулого разу  призивали до 25 років, то цього разу в армію можуть забрати і 60-тирічних. Що стосується кількості громадян, які можуть бути мобілізовані, то, за попередніми даними, вона може становити від 30 до 50 тис. Скільки саме з Закарпаття наразі невідомо.

Не прийшов поки що і наказ про мобілізацію.  Якщо говорити про потенційних солдатів, то їх в області більше 80 тисяч, розповів головний комісар. Та чи готові хлопці,  ризикуючи своїм життям, захищати вітчизну? З кожним днем все більше повідомлень про загиблих, разом з тим і про перемоги української армії. Але чому закарпатці мають помирати на Донеччині, в той час, як жителі Донецька, Луганська відпочивають на Закарпатті, питає пан Андрій. Тим не менше,  переважна частина опитаних, кажуть: готові йти на війну. Та чи відпустили б матері своїх синів, чоловіків чи братів?

І  ужгородські матері, і молоді хлопці налаштовані патріотично. Хоча і сподіваються, що вже завтра війна закінчиться. Ті люди які вже і армії,  службу таки продовжать, поки не буде наказу про демобілізацію. Невідомо скільки часу будуть служити новопризвані. Можливі тільки відпустки.  Варто нагадати призвати можуть тих хлопців, що служили в українській чи радянській армії, пройшли медичну комісію., від повноліття до 60. А відповідальність за ухилення від призову за мобілізацією, відповідно до ст. 336 Кримінального кодексу України передбачена позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

М-Студіо

Коментарі

З
ЗАКАРПАТЦАМ

НУЖНО МОБИЛИЗИРОВАТСЯ НО ТОЛЬКО НА КИЕВ!!!

Z
Zoltan

Как только кто-то докажет, что какой-то враг угрожает МОЕЙ Родине (Подкарпаттъе), я, капитан запаса советской армии - хотя не попаду под призыв по возрасту - возьму оружуие, и иду воедвать. Пока ни одного врага не вижу, а кто видит, тот или слепой, или дебил. Так что: да дравствуют патриотически налаштовани на мобилилизацию слепые дураки, зеленая им дорога ... в глупую смерть!

З
Закарпатец

Я ПРЕДУПРЕЖДАЛ ЧТО ПИПЕЦ НЕ ЗА ГОРАМИ, бандеровцы погубят себя и всю страну - ну и кто был прав? ЕЩЕ ОСЕНЬ НЕ НАСТУПИЛА , А ЖОПА УЖЕ ПРИШЛА,ГДЕ ВАША НУЛАНД С ПЕЧЕНЬКАМИ? ЕВРОПА И АМЕРИКА РАЗВЕЛА ВАС КАК ДЕШЕВЫХ ЛОХОВ. ВПРОЧЕМ С ПРЕДАТЕЛЯМИ ТАК ВСЕГДА И ПРОИСХОДИТ. ВРАГ НЕ ТОТ КТО ГОВОРИТ ПРАВДУ, А ТОТ КТО НАТРАВЛИВАЕТ ЛЮДЕЙ ДРУГ ПРОТИВ ДРУГА, ТОТ КТО ПРОПОВЕДУЕТ ИДЕИ НАЦИОНАЛЬНОЙ ИСКЛЮЧИТЕЛЬНОСТИ, КТО ВКЛАДЫВАЕТ ОРУЖИЕ В РУКИ ДУШЕВНОБОЛЬНЫХ ЛЮДЕЙ И ЮНЦОВ С НЕОКРЕПШЕЙ ПСИХИКОЙИ ОДУРМАНЕННЫХ НАРКОТИКАМИ. ЧТО ДАЛИ ВАМ ВАШИ ТЯГНИБОКИ, ЯРОШИ, ФАРИОНЫ, ЛЯШКИ ? КРОВЬ, СМЕРТЬ, РАЗРУШЕННЫЕ ГОРОДА И СЕЛА, МАССОВЫЙ ИСХОД ЛЮДЕЙ ИЗ РОДНОГО КРАЯ, ЭКОНОМИКИ НЕТ, АРМИЯ ВОТ ВОТ РАЗВАЛИТЬСЯ, ГАЗА НЕТ, ДЕНЕГ НЕТ --- СТРАНЫ НЕТ, вот уж действительно не УКРАИНА , А ---------- Р У И Н А

M
Maydanytum-SALA

Napomynaye patriotuzm Hitlera pered shturmom Berlina- y hitleryugend braly osib cholovichoi stati od 10 rokiv do "poky mozhe khodytu".Kheroyam-SALA!

ДМ
Даешь мобилизацию!

Статья в стиле Жить стало лучше,жить стало веселее!))

П
пара

идить нах личиться иза долбо иты умераты та ну нах вас!!!!!!!

Д
дівчина

то пі.... шо гроші роблять з людьми, які нафіг патріоти, матері пустять дітей, сам іди і дітей своїх прихвати....

М
мукачевка

Какая чуш.пана и.васильцюна Тем патриоты которые дают коментарии флаг в руки и вперед.Мобилизация в такие года призывается в объявлении войны ,хотя один приказ был объявлен и подписан?А вы, и.васильцюн уже записались добровольцем и свою родню? Покажите пример с себя.Слушаю эти коментарии и мне кажется, что это подкупленые люди.Ужас.

Читайте також