Закарпатці не поспішають оформляти субсидії – область провалила план по пільгах

7
10

Про це Міністр соціальної політики Павло Розенко заявив на засіданні Кабміну, пише ряд національних ЗМІ.

За словами Розенка, найгірше справи по оформленню пільг йдуть на Закарпатті, Одещині, Харківщині та Чернівеччині – в цих областях не виконаний план навіть на 50%.

Найкраща ж ситуація в Полтавській області, Києві, в Дніпропетровській  та Волинській області, де рівень оформлення субсидій вже більш, ніж 85% від загальної кількості поданих заявок.

Нагадаємо, з 1 травня закарпатці отримали можливість оформляти субсидії за новою, спрощеною системою. Загалом на це було передбачено більше 38 млн. грн.

Mukachevo.net

Коментарі

І
іван

я теж неотримав субсидію! дадуть ближче до виборві подачку від уряду, коли уже всі будуть у боргах! зимою всім кониць буде!

1
11111111111111

І що тепер будуть робити - так як повестки будуть вручати супсидії і пільги - на перевалах та на границях???????????

Л
Лариса

Сеня-виблядок ще поплатиться за свої гріхи разом із пастором-Турчиновим. І тарифи йому в горлі застрянуть. Мало того що Арсеній Петрович бігає по світу з протянутою рукою, хоче щоб і ми з протянутою рукою до нього біжали.

О
Ооооо

Ці "субсидії" нічого не варті.

?
?,,,,,

Ці "субсидії" нічого не варті.

?
?

Ці "субсидії" нічого не варті.

У
Українець

Най кролик запхає свою "шарову" морковку собі у вагіну!

В
вуйко

1. вивчіть спочатку що таке пільги, а що субсидії 2. це не закарпатці не поспішають, це гальмують (незадовільно працюють) служби, у тому числі і соц. захист 3. коментар від закарпатець - провокація

В
василь

ще у травні здавім у мукачеві на субсидію, що тепер на вулиці- серпень і я досих пір неотримав нічого! не працують у мукачеві соціальники!

З
закарпатець

Закарпатці розкусили плани яйценюка і не повелися на цю цю аферу. Ці "субсидії" нічого не варті. Суцільна брехня з розрахунком на остаточний пограбунок збіднілого населення країни.

Читайте також