Закарпатці не шкодують витратили 30 тисяч гривень за елітний номер на авто (ВІДЕО)

16
2

Мешканці Закарпаття все частіше починають купляти елітні номерні знаки, які коштують від 4 до 30 тисяч гривень, аби їх номер легко запам'ятався.

У сервісних центра МВС з початку серпня з'явилась можливість самостійно обирати комбінацію цифр для машини з електронної бази, про це рохповідають журналісти телеканалу Sirius.

Номерні знаки згруповані за 8 категоріями, найдорожчі комбінації з 4 однакових цифр коштують 30 тисяч гривень. Та послідовні, від 0001 до 0009. Коли на номерних знаках лише 3 однакові цифри поспіль або послідовні як 1234, це вартує 10 тисяч гривень.

На 2 тисячі дешевше номери які починаються з 2 нулів. Натомість, найбюджетніші за 4 тисячі гривень ті у яких 3 однакові цифри, але не підряд.

Або комбінація де пару однакових символів у будь-якому порядку. Увесь перелік номерів розміщений на сайті сервісного центру МВС України. А послугою можуть скористатись лише власники легкових автомобілів.

Нагадаємо, вартість звичайного номерного знаку, який отримують у порядку черги коштує 178 гривень, проте попри дорожнечу послуга набирає популярності.

Закарпатці не соромляться купляти номерні знаки й за 30 тисяч гривень, але найпопулярніші з дорогих беруть за 4-8 тисяч.


Коментарі

Р
Росвігас

Шо правда, то правда. Зарічча такое!

З
Заріччя

Продавім капусту по файній ціні та мушу узяти собі май крутий номер!!! Файні понти они і в Африці файні понти

Читайте також