Закарпатці не зможуть купити залізничні квитки наперед з 27 травня

11
0

Про це йдеться у офіційному повідомленні "Укразалізниці".

Залізниця тимчасово припинила попередній продаж квитків на всі потяги, що курсують територією України з 27 травня 2014 року у зв'язку з неузгодженим з відомством рішенням керівництва самопроголошеного держпідприємства "Кримська залізниця" про коригування розкладу руху потягів у графіку на 2014-2015 роки, повідомяє УНІАН. 

"У зв'язку з коригуванням розкладу самопроголошеним ДП «Кримська залізниця» в графіку на 2014-2015 роки самостійно, без узгодження з "Укрзалізницею", було ухвалено рішення тимчасово припинити попередній продаж квитків на всі потяги, які відправляються в рейс з 27 травня", - йдеться в повідомленні.

Що важливо, продаж квитків не здійснюватиметься як на внутрішньодержавні, так і на міжнародні потяги, що курсують територією України.

Нагадаємо, раніше "Укрзалізниця" заявила про тимчасове припинення попереднього продажу квитків на потяги, що курсують з материкової частини України до анексованого Росією Криму з 27 травня 2014 року через цю ж причину.

Наступного тижня за ініціативою "Укрзалізниці" має відбутися тристороння зустріч представників відомства, а також представників Російської і Білоруської залізниць з врегулювання питання курсування потягів і узгодження графіка на 2014-2015 роки.

Наразі повідомляється, що попередній продаж квитків буде відновлено лише після узгодження графіка руху потягів між усіма залізничними адміністраціями.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також