Закарпатці перекрили дорогу до міжнародного пункту пропуску "Дяково" на українсько-румунському кордоні (ФОТО)

11
5

Сьогодні вранці кілька десятків мешканців села Дякове Виноградівського району перекрили автодорогу, що веде до міжнародного пункту пропуску «Дяково» на українсько-румунському кордоні.

За повідомленням прес-служби Закарпатської ОДА, люди вимагають здійснити капітальний ремонт дорожнього покриття, яке знаходиться в жахливому стані.

Автодорога «Вилок – Дяково», яка веде до пропускного пункту, має протяжність 21 кілометр і знаходиться на балансі «Укравтодору». Відомство не проводило тут ремонт 12 років, посилаючись на потребу для здійснення кпапремонту у 60 мільйонів гривень.

Нині із протестувальниками спілкуються голова Виноградівської райдержадміністрації, начальник райвідділу міліції та відділу СБУ.

Mukachevo.net, Фото Давід Бочкор

Коментарі

В
Василь

Які ви хочете якісні дороги? По усій державі немає порядку в дорожньому будівництві, а ви тут хочете на якійсь 20 кілометровій ділянці. Україна як держава- це самі ями, прірви, як в економіці, суспільстві, так і в дорожному будівництві. По фоткам видно кругом хати заможні, зовсім не бідні, а дорога- одні тріщини та ями в асфальті.

М
Мукачівець

Такої паскудної дороги в Україні знайти важко!!! Що казати про легкові - там фури баки розривають - на власні очі бачив минулого року! Жахіття. Бажаю, щоб кролик сеня залупоокий все життя по такій їздив!!! Клятий жид!

Z
Zoltan

Этот десятикилометровый участок (международной!) дороги стыд и позор для всей страны! В прошлом году осеню проезжал там, шел сильный дожд, не видел ни гулибины, ни шируны ям. Дрога длилась почти 45 минут. Представте себе тем бедным местным жителем, которому надо езжа на работу два раза как минимум за день проехать там!

D
D#

Є пропозиція напряму подавати позова на Яцика, він минулого року і на початку цього розпинався що цей рік в нашій державі рік ремонтів доріг... що зроблено? Куда діваються дорожні кошти з реалізованих нафтопродуктів? Так дійсно війна..., а вона вигідна бізнесу, так що не бачити нам доріг ще довго довго.

Ю
Юра

Если уже про дорогу,то сделайте фотоотчёт по переезду,рельсы кторой ведут на Закарпатнефтепродукт на ул.Береговской.Я там дно машины побил и влетел на деньги.Кто мне возместит?Может мне там дорогу перекрывать что ли?

Читайте також