Закарпатці перекрили трасу Київ-Чоп через релігійні протиріччя

9
7

Про це у спеціальному коментарі для Mukachevo.net повідомили в прес-службі УМВС України в Закарпатській області.

Як стало відомо, конфлікт між мешканцями села Великі Лази виник через релігійні питання. Мова йде про невиконання виконавчою службою рішення суду щодо черговості богослужінь двох конфесій в місцевій церкві. Відтак, греко-католицька громада вирішила заявити про себе, перекривши трасу.

За інформацією прес-служби міліції, на місці перекриття зараз знаходяться декілька машин працівників ДАІ.

Мukachevo.net

Коментарі

ДС
дядя стьопа

До ДК !Ти НЕХРЕСТЕ!Якщо ти сатана,тоді не неси відповідальність за інших вірників.Понаприїжджало вас,сюда,нехрестів ,та чесні закарпатці не мають від7 вас спокою

ПС
питання слідуюче

для чого нам суд, рішення якого не виконуються?може просто звільнити всіх суддів і судовиконавців, і рішалово будуть робити братки,Влада показала свою повну імпотенцію, 80% судових рішеннь, в тому числі і Европейського суду не виконуеться, ту нее слов,де гарант, де армія правоохоронцю?

1
114

Кто организовал? И к бабке ходить не надо- местный батюшка. От этих толстопузых уже тошнит. Лучше дома Богу помолиться, чем идти к ним.

Н
НеЙмар

Кисень треба би перекрити цим ідіотам!

В2
Влад 2

Дістали вже своїми перекриттями! Кого з цих клоунів притягнуто до суворої відповідальності? Чи встановлені особи, які організували цей злочинний безлад? До яких пір ці "перекриття" будуть заважати нормальним людям жити?

O
Olena1

Християни проти християн!Подурiли! Чекайте, прийдуть муслiми та укажуть вам, де вашое мiсто.

Д
ДК

Вижу объективное решение проблемы. Снести вообще церкви в этом селе и дороги будут функционировать нормально.

Читайте також