Закарпатці пікетували Генеральну прокуратуру в Києві (ФОТО)

24
0

Про це повідомляє закарпатський активіст та правозахисник Віталій Грегор на своїй сторінці у мережі Facebook.

"Сьогодні закарпатці у складі загонів ‎Самооборони ‎Майдану пікетували Генеральну прокуратуру України з вимогою закрити всі кримінальні справи, відкриті проти активістів Майдану" - заявив активіст.

"Більшість бійців ВВ, що стояли на вулицях Липська, Шовковична, Садова, які вони перекрили вантажівками, поховалися за них, коли багатотисячною ходою майданівці пройшли по вул. Інститутській. Свою ходу активісти супроводжували ударами палиць по щитам та гаслами „Слава Україні – Героям Слава”, „Слава нації – Смерть ворогам”, „Україна – понад усе”, „Один за всіх і всі за одного”, „Разом і до кінця”.

До 15 години понеділка 17 лютого прокуратура має виконати вимогу Самооборони Майдану, в іншому випадку – у вівторок буде заблокований урядовий квартал. Таке рішення було прийнято 13 лютого на засіданні Ради ВО „Майдан”.

Закарпатські активісти ЄвроМайдану користуючись нагодою передають вітання всім жінкам Закарпаття та всієї України з Днем всіх закоханих та хочуть побажати щирого, правдивого, вірного кохання, щоб кожен із нас знайшов свою частинку в Всесвіті, зірку, яка буде освячувати його шлях, сонечко, яке буде зігрівати у найлютіші морози" - додає він. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також