Закарпатці почали отримувати повістки поштою (ФОТО)

10886 15

В соцмережі опублікували фото перших повісток, які відправили жителям Закарпаття Укрпоштою.

У вересні "Укрпошта" почала розсилати військовозобов'язаним повістки, які були згенеровані в електронному реєстрі. Зокрема, перші повістки вже прийшли й на поштові відділення на Закарпатті.

Повістки, згенеровані Реєстром військовозобов’язаних і підписані електронними підписами начальників територіальних центрів комплектування ЗСУ, про що свідчить спеціальний QR-код, були надруковані Укрпоштою і надсилаються за домашніми адресами військовозобов’язаних.

Повістки отримують ті, хто не мають права на відстрочку або ще її не оформив і є придатним до військової служби. Військовозобов'язаний має з'явитись у ТЦК та СП протягом 14 днів з дня отримання повістки.

Повістка вважатиметься врученою навіть тоді, коли людина не отримала повістку особисто, або її не було за місцем реєстрації. Якщо військовозобов'язаний після отримання повістки не з'явився до ТЦК, то її притягують до адміністративної відповідальності. Далі – ТЦК скеровує дані до поліції про розшук особи. Після цього можуть розпочати процедуру, щоб позбавити правом керувати транспортним засобом.


Коментарі

ІП
ІванДо передостаннього

Геніально придумано тіпа в правовій державі.

ТТ
Туй ти Марто й гудаки

Хоть 1 покажіть шо піде в ТЦК з повісткою яка прийде поштою…

Т
Тібі

+ один спосіб до69ти жебрака

Читайте також