Закарпатці починають сортувати сміття в під'їздах (ФОТО)

8
10

Ящики та мішки для сировини з'явились в під'їздах Мукачева та Берегова.

Мешканці багатоповерхових будинків хочуть сортувати сміття та здавати сировину на вторинну переробку. Так вже кілька місяців роблять в Мукачеві та Берегові.

В під'їздах активісти встановлюють саморобні баки, або просто мішки для сортування.

Валентина Черненко, яка у своєму під'їзді в Мукачеві розташувала мішки для скла, пластику та паперу, розповідає, що привчити мешканців до сортування було непросто. Але за кілька місяців майже всі зрозуміли, що це потрібна справа, а результат від такого розділу важливий.

Олег Супруненко з Берегова рік тому також встановив у своєму під'їзді в Берегові ящики для сировини, що підлягає переробці. За рік, пише чоловік, зібрали 28 мішків ПЕТ пляшок. Мешканці будинку охоче наповнюють контейнери, тим, що можна використати повторно.

Дивіться також: Сміттєві гори Закарпаття: Рахівщина заповнена стихійними сміттєзвалищами

Коментарі

В-
Василь - звернення до дебілів

Захаращувати під' їзди до будинків , сходи , міжповерхові площадки заборонено правилами протипожежної безпеки . Порушення цих правил може привести до трагічних наслідків. Дебіли запхайте своє сміття собі в очко .

Ю
ю

Добре би для сього якесь приміщення (технічне), бо у коридорах-під"їздах не зовсім естетично.

З
Золи

Цигани теж непогано сортувати—муть безкоштовно , навить хату за бажанням пропилососять

Г
Гукан

О Мати Божа!

Я
Я

Хороша жінка. Спонукає людей сортувати сміття

ДН
До нижніх

Хоть шо пишете. Лиш аби писати. Кіть анонімно можна, та любу гадость треба писати. Мерзько читати коменти такі. Успокойтеся. І свої обсирачки лишайте при собі.

ДН
до нижнього

а шо,бухати начала?колись файна шалава була,чпокалася класно

Ч
Черьомушки

Опана,лерка вышла из запоя

1
111

Як раз їм це підпалять у під'їздах...або криси в квартири полізуть....от тоді буде цікаво. Санітарними нормами не дозволено тримати "відходи" в під'\здах жилих будинків

Г
Грибівці

Є же нормальні Активісти !! Не переплутати з тими , щьо Крим прогавили , Донецьк , Луганськ та допустили людських втрат тисячами

Читайте також