Закарпатці протестують: Сьогодні в області перекрили 3 дороги через ями (ФОТО)

15
5

Мешканці Закарпаття продовжують протестувати проти поганих доріг та ям на них.

Як зазначив у себе на сторінці депутат Рахівської районної ради Микола Кокіш-Мельник, сьогодні в області було перекрито 3 дороги в різних місцях.

Два перекриття було в Рахівському районі на дорозі Рахів-Богдан-Луги та Мукачево-Рогатин в смт.Ясінях. А третє перекриття відбулось в с.Усть-Чорна Тячівського району.

Зазначимо активісти перекривають дорогу Рахів-Богдан-Луги вже не перший день.

Раніше Мukachevo.net розповідало, людям пообіцяли, що вже 17 вересня почнеться ремонт, але вони вирішили, що стоятимуть саме до цього часу, адже вже не вірять обіцянкам.

Окрім того, протестувальники кажуть, що якщо підрядчик не почне роботу, то того ж дня вони перекриють дорогу Мукачево-Рогатин та залізну дорогу.

Читайте також: На Іршавщині люди знову перекрили дорогу через ями (ВІДЕО)

Коментарі

Р
Рекомендую

Рекомендуб прекрити ЖД сполучення Ужгород Ки1в. Тод1 Вас почують

П
Павлов

Активіст то Павло павлов????

ДЗ
до Закарпатець

То ти ,,клоуне" майже жиєш дись у асфальтови кругом,бо кібись ся каждий динь,а роками!!! добирав по пару км!!! ямами до колін,а каждий місяц у сервіс бігав,машину ремонтувати,а за дит.візочки,велосипеди взагалі мовчу.Пішки без змінного взуття не пройдеш!!!А ті все обіцяють...тож не раджу вам чіпати розлючений натовп

У
Ужгородець

Поліція і прокуратура чим зайнята ? Чому не дає правову оцінку цим протиправним діям ?

З
Закарпатець

Закликаю всіх водіїв : якщо так звані активісти перекривають дороги - збиратися і просто відлупцювати цих придурків ! Перекриттями дорогу не побудуєш, а клоунів потрібно притягувати до кримінальної відповідальності !!!

Читайте також